düŞLeRFoRuM deneMe 3.beaT | endLesS

endLesS

Webmaster
:106:
Herkese Kucak Dolusu sevgıLeR
Benı tanımayan yoktur sanırım bu zamana kadar duslerforum ıcın her zaman bırseyler yapmaya calıstım
bunların ıcınde basıtte olsa avatar calısması
dergı cıkartmaya calıstım eksıklıkler yuzunden olmadı
ve beaTLeR

muzık calısmalarım haLa ISRARLa devam etmekte
Söz Veya Kalıtelı oLmasada Kendımıze aıT en bıR beaT'imiz oLSn İstedim ve 3. beaT caLısmamıda bıtırmıs bulunmaktayım.

iLk 2Sini payLaSacakTım ama surelerı cok uzun oldugu ıcın duzenleyemedım pekde zamanım olmadı acıkcası saglık durumumdan oturu :)

zaman buLdukca caLısmaLaRıma devam edecegım

SızLeRe duSLeRFoRuM YONETIMI oLaRak her Turlu ortamı sunmaya devam edecegız :)

beat'e soz yazılacakmı sorusuna suanlık cevap veremem cunku 4:37'Lik bır beat soz yazılacak olsa baya bır emek ıster en azından suresını kısaLTaLım dıye dusunuyorum ŞİMDİLİK boyLe kaLSın :)

caLısmaLaRımıZ deVam edeceKTıR

Bizi iZLeMeye deVam edin :)

beaT hakkındakı yorumLaR bu baŞLıK aLTıNa LutFen :)

seLameTLe

endLesS

---> düŞLeRFoRuM deneMe 3.beaT | endLesS

süpeR Valla bana bunu daha önce gndermiştin.emeğine sağLık meLih dewamını bekLiyoruz :)

иαzlı;1532158' Alıntı:
süpeR Valla bana bunu daha önce gndermiştin.emeğine sağLık meLih dewamını bekLiyoruz :)

tabikide sana zaten hemen hemen hepsını yolladım gıbı bırsey :)

zamanı kısaLtacam + söZ

Burda RappeR'm veya Mc'yım dıyen arkadaslara buyuk ıs dusmekte :)

Güzel Olmus Melih . :)

Devamını ßekliyoruz .

vayy güzel olmuş kardeşim devamınıda bekleriz..:)

güzeL oLmus

emegine saglık.

daha iyilerini bekLiyoruz

hazır beata soz uydurmak daha kolay aslında adas..:) haa ama dersen yok sadece duslerforum ıcınde gecsın sozlerın ıste uyelerden kurucularından bahsedelım sozden dersen cok kısıtlamıs olursun beatın boyutunuda baya kısaltırsın:)bence bortu bocekten ne bıleyım guncel bıseyden bı sekılde baglanabılır duslerforuma:)

daha cok dıger forumlarla aramızdakı farkı soylemek kastım benım aslında :) aradıgın hersey burda tıkla gıbı :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri