---> DüşlerForum Bakanları =)) teşekkür ederim yorumlarınız için :D
mysterious_man Banned 27 Ağu 2010 #21 ---> DüşlerForum Bakanları =)) teşekkür ederim yorumlarınız için
I ilker48 Kayıtlı Üye 28 Ağu 2010 #22 ---> DüşlerForum Bakanları =)) Kendini hemen paranın başına koymuş tabe sen para say biz virüsleri sayalım...
---> DüşlerForum Bakanları =)) Kendini hemen paranın başına koymuş tabe sen para say biz virüsleri sayalım...
mr.monk Kayıtlı Üye 28 Ağu 2010 #23 ---> DüşlerForum Bakanları =)) Ben Cemil Çiçek olmuşum. Çiçek falan bir ima mı yoksa len, nasıl bir düzeneğin içerisindeyim?
---> DüşlerForum Bakanları =)) Ben Cemil Çiçek olmuşum. Çiçek falan bir ima mı yoksa len, nasıl bir düzeneğin içerisindeyim?
mysterious_man Banned 28 Ağu 2010 #24 ---> DüşlerForum Bakanları =)) mr.monk' Alıntı: Ben Cemil Çiçek olmuşum. Çiçek falan bir ima mı yoksa len, nasıl bir düzeneğin içerisindeyim? Genişletmek için tıkla ... yok be abi hiç bakmadım isimleri yazarken ne bakanları olduğuna..
---> DüşlerForum Bakanları =)) mr.monk' Alıntı: Ben Cemil Çiçek olmuşum. Çiçek falan bir ima mı yoksa len, nasıl bir düzeneğin içerisindeyim? Genişletmek için tıkla ... yok be abi hiç bakmadım isimleri yazarken ne bakanları olduğuna..