DÜSLERFORUM askerde :)

sensiz olmaz

Kayıtlı Üye
Forumsal Askerde :D
Evet Hükümetin yeni yasası ile kızlarada askere gitme zorunluluğu gelmiştir. Ve bizim forumdan ilk askerlik deneyimi yapacak kızlarımız [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] , [MENTION=160339]Ariana[/MENTION] [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION], [MENTION=161875]BadMatmazel[/MENTION] [MENTION=166484]AfetSu[/MENTION] , . Askerliğin ilk günü iştimaya çıkmak için yataklarından fırlayıp hazırlanan kızlarımız her zaman bakımlı olmak zorunda.
[MENTION=161875]BadMatmazel[/MENTION] her zamanki gibi bugün hangi komutanı tavlasam derdinde.
Yek acaba bugün çatışmaya çıkarmıyız , birilerini öldürmem lazım düşüncelerinde
[MENTION=166484]AfetSu[/MENTION] başkalarının eşyalarına göz koymaktan saçını bile yapamıyor. Her şey benim olsun
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] uffff şunlar bi hazırlansada gitsek yaşlancam burda tasasına düşmüş : D
[MENTION=160339]Ariana[/MENTION] ise sade güzelliğine kimseye aldırmaksızın eyelinerimi çekerim giderim havasında

AmEqdr.jpg

tabi tabi tabi Forumsalın erkekleri durur mu. Kızlara karşılık kendilerini ezdirmemek, bu işin erkek işi olduğunu göstermek için bakın ne yöntemi gerçekleştirmişler

[MENTION=24720]35bucuk[/MENTION] [MENTION=10791]-Ediz1912-[/MENTION] [MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION] [MENTION=37044]WнιтєRσσт [/MENTION][MENTION=4428]sEmih[/MENTION] [MENTION=155185]mylıfe[/MENTION]
DMERvl.jpg

Bu yöntemlerle bize gelmeyinnn :D

Sonuç olarak o kadar hazırlanmadan sonra bizz kızlarr ;

vEmLMR.png

ve sizleri düşürdüğümüz hal şöyle : D ;

l7LyMb.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> DÜSLERFORUM askerde :)

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] abla etiketlein bazılaı olmmamıs düzeltirmisin rica etsem

replemeyi unutmuşum ama verdim :D

düzenleme yapıldı :R

:D iyimiş ..hiçte öyle bir huyum yoktur başkasının eşyalarına göz koymak gibi :D
Bu arada unutulmadığımada sevindim :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri