bencee süper çıkmışsınnn semhh
RanGeRs Kayıtlı Üye 11 Ara 2007 #30 siz saolun.forumda barınıyoruz.bu videoyu yapmak benim için bi zevk
greenberet Kayıtlı Üye 15 Ara 2007 #32 bende yeni baktım güzel çalışma rangers sıkıldım ya benm o fotodan yeni bi tane lazım
RanGeRs Kayıtlı Üye 16 Ara 2007 #35 yenisi hazır ama media player yapamıyorum:SBu konuda yardım ederseniz sevinirim çünkü yeni video süper oldu tüm üyeler var
yenisi hazır ama media player yapamıyorum:SBu konuda yardım ederseniz sevinirim çünkü yeni video süper oldu tüm üyeler var
sEmih Kayıtlı Üye 16 Ara 2007 #38 e nasiL oLmaz ? Vidyo Bittikten Sonra 4 Secenek Var Video yakaLa fiLmi düzenle fiLmi bitir fiLm yapma ipucLari fiLmi bitir diceksin fiLmi biLgisayarima kaydet bu kadar.
e nasiL oLmaz ? Vidyo Bittikten Sonra 4 Secenek Var Video yakaLa fiLmi düzenle fiLmi bitir fiLm yapma ipucLari fiLmi bitir diceksin fiLmi biLgisayarima kaydet bu kadar.
RanGeRs Kayıtlı Üye 16 Ara 2007 #39 evet aynen öyle yapıyorum...Sanal bellek değeri en düşük dio gösterge ilerlemiyo
sEmih Kayıtlı Üye 16 Ara 2007 #40 Hm. Projeyi kaydet Bana MSN'den veya emaiL olarak Gönder ßen Yapayim .