---> DüşLer Forum KişiLerine özeL AvatarLarım. aL bakaLım canım :50:
D DjAşıl_Emr Kayıtlı Üye 31 Tem 2009 #22 ---> DüşLer Forum KişiLerine özeL AvatarLarım. iReM^^' Alıntı: aL bakaLım canım :50: Genişletmek için tıkla ... teşekkürler yüreğine sağlık canım masaüstüne attım ..fakat avatara koyamıyorum canım.. boyut büyük ama yine de çok incesin.. çok
---> DüşLer Forum KişiLerine özeL AvatarLarım. iReM^^' Alıntı: aL bakaLım canım :50: Genişletmek için tıkla ... teşekkürler yüreğine sağlık canım masaüstüne attım ..fakat avatara koyamıyorum canım.. boyut büyük ama yine de çok incesin.. çok
iReM^^ Banned 31 Tem 2009 #23 ---> DüşLer Forum KişiLerine özeL AvatarLarım. ßizde çaRe tukenmez.. xD aL bakaLm canım bnm :50: :106:
---> DüşLer Forum KişiLerine özeL AvatarLarım. ßizde çaRe tukenmez.. xD aL bakaLm canım bnm :50: :106:
D DjAşıl_Emr Kayıtlı Üye 31 Tem 2009 #24 ---> DüşLer Forum KişiLerine özeL AvatarLarım. iReM^^' Alıntı: ßizde çaRe tukenmez.. xD aL bakaLm canım bnm :50: :106: Genişletmek için tıkla ... buda olmuyor canım ya : s yaptıgın gif 15.6 kb.. maximum 9 kb.. : s olmucakta sanrıım iremim.. :67:
---> DüşLer Forum KişiLerine özeL AvatarLarım. iReM^^' Alıntı: ßizde çaRe tukenmez.. xD aL bakaLm canım bnm :50: :106: Genişletmek için tıkla ... buda olmuyor canım ya : s yaptıgın gif 15.6 kb.. maximum 9 kb.. : s olmucakta sanrıım iremim.. :67:
iReM^^ Banned 1 Ağu 2009 #25 ---> DüşLer Forum KişiLerine özeL AvatarLarım. Son cozm yoLuu xD . aL bakalım b-tnm ..
LoKuMuM<3 Bayan Üye 1 Ağu 2009 #26 ---> DüşLer Forum KişiLerine özeL AvatarLarım. ya iremm bende istiyorum
iReM^^ Banned 1 Ağu 2009 #27 ---> DüşLer Forum KişiLerine özeL AvatarLarım. 3 tane bırden yaptım busracım Seç begen aLL.
D DjAşıl_Emr Kayıtlı Üye 1 Ağu 2009 #28 ---> DüşLer Forum KişiLerine özeL AvatarLarım. iReM^^' Alıntı: Son cozm yoLuu xD . aL bakalım b-tnm .. Genişletmek için tıkla ... valla kücücük boyutlu resimleri bile koyamıyoruz.. iremim.. 1 kb'daha indirsek boyutu olcak.. ugrastıyorum ama canımcım..
---> DüşLer Forum KişiLerine özeL AvatarLarım. iReM^^' Alıntı: Son cozm yoLuu xD . aL bakalım b-tnm .. Genişletmek için tıkla ... valla kücücük boyutlu resimleri bile koyamıyoruz.. iremim.. 1 kb'daha indirsek boyutu olcak.. ugrastıyorum ama canımcım..
G Gülümse. Bayan Üye 1 Ağu 2009 #29 ---> DüşLer Forum KişiLerine özeL AvatarLarım. Iremcım tesekkur ederım cnm
iReM^^ Banned 2 Ağu 2009 #30 ---> DüşLer Forum KişiLerine özeL AvatarLarım. ya cnm bnm o kucukcuk resımı aldım avatarından hıc boyutuna dokunmadan gıf yaptım ya ...
---> DüşLer Forum KişiLerine özeL AvatarLarım. ya cnm bnm o kucukcuk resımı aldım avatarından hıc boyutuna dokunmadan gıf yaptım ya ...
D DjAşıl_Emr Kayıtlı Üye 2 Ağu 2009 #31 ---> DüşLer Forum KişiLerine özeL AvatarLarım. sorun değiL Şekerim ya sen elinden gelen herşeyi yaptın
---> DüşLer Forum KişiLerine özeL AvatarLarım. sorun değiL Şekerim ya sen elinden gelen herşeyi yaptın
pLensesiLya Bayan Üye 2 Ağu 2009 #32 ---> DüşLer Forum KişiLerine özeL AvatarLarım. aşk oLsun iremcm ßi ßana ypmamışşın zahmet oLmassa banada yapar mısın
---> DüşLer Forum KişiLerine özeL AvatarLarım. aşk oLsun iremcm ßi ßana ypmamışşın zahmet oLmassa banada yapar mısın
LoKuMuM<3 Bayan Üye 2 Ağu 2009 #34 ---> DüşLer Forum KişiLerine özeL AvatarLarım. iReM^^' Alıntı: 3 tane bırden yaptım busracım Seç begen aLL. Genişletmek için tıkla ... bebeim çok tşkrler ederm
---> DüşLer Forum KişiLerine özeL AvatarLarım. iReM^^' Alıntı: 3 tane bırden yaptım busracım Seç begen aLL. Genişletmek için tıkla ... bebeim çok tşkrler ederm
pLensesiLya Bayan Üye 2 Ağu 2009 #36 ---> DüşLer Forum KişiLerine özeL AvatarLarım. iReM^^' Alıntı: aşk oLsun ceyda*mm Genişletmek için tıkla ... chok saqoL iReM^mm +rep
---> DüşLer Forum KişiLerine özeL AvatarLarım. iReM^^' Alıntı: aşk oLsun ceyda*mm Genişletmek için tıkla ... chok saqoL iReM^mm +rep
iReM^^ Banned 2 Ağu 2009 #37 ---> DüşLer Forum KişiLerine özeL AvatarLarım. SağoL ceyda Begendıysen ne mutLu bana [:
Kasim_55 Banned 2 Ağu 2009 #38 ---> DüşLer Forum KişiLerine özeL AvatarLarım. bisi de goR ya soyLe karanLık bı reSım Yazı da beyaz Super oLur ..
---> DüşLer Forum KişiLerine özeL AvatarLarım. bisi de goR ya soyLe karanLık bı reSım Yazı da beyaz Super oLur ..
iReM^^ Banned 2 Ağu 2009 #39 ---> DüşLer Forum KişiLerine özeL AvatarLarım. aL bakaLım Kasım_55 Dedıgın gıbı yaptmm ..
B BöqürtLen=) Bayan Üye 2 Ağu 2009 #40 ---> DüşLer Forum KişiLerine özeL AvatarLarım. banada yaparmısın