Bkz; - Nasılsın ? + İyiyim. (+) Bkz; - Daha iyisi senin olsun.
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 9 Şub 2016 #2 ---> Dünyanın en samimiyetsiz cümlesi Seni sonsuza kadar seveceğim
Earl Freyja Bayan Üye 9 Şub 2016 #3 ---> Dünyanın en samimiyetsiz cümlesi +Napiyosun -İyiyim sen napiyosun? Ben bu sıralar kafamı dinlemek istiyorum sevgili istemiyorum Ne alaka
---> Dünyanın en samimiyetsiz cümlesi +Napiyosun -İyiyim sen napiyosun? Ben bu sıralar kafamı dinlemek istiyorum sevgili istemiyorum Ne alaka
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 9 Şub 2016 #4 ---> Dünyanın en samimiyetsiz cümlesi Ben senin iyiliğini istiyorum/düşünüyorum.
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 9 Şub 2016 #5 ---> Dünyanın en samimiyetsiz cümlesi Senin adına sevindim :M
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 9 Şub 2016 #6 ---> Dünyanın en samimiyetsiz cümlesi "Seni anlıyorum"
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 9 Şub 2016 #7 ---> Dünyanın en samimiyetsiz cümlesi Sen bulursun bir yolunu.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 9 Şub 2016 #8 ---> Dünyanın en samimiyetsiz cümlesi Benden dah iylerine lyiksn
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 11 Şub 2016 #10 ---> Dünyanın en samimiyetsiz cümlesi Seni tanıdığıma sevindim
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 11 Şub 2016 #12 ---> Dünyanın en samimiyetsiz cümlesi Her zaman yanındayım
M Massacre Kayıtlı Üye 12 Şub 2016 #13 ---> Dünyanın en samimiyetsiz cümlesi İlk defa böyle oluyorum. Seni seviyorum. Senden daha güzeli yok. Ya para kolayda x zor.
---> Dünyanın en samimiyetsiz cümlesi İlk defa böyle oluyorum. Seni seviyorum. Senden daha güzeli yok. Ya para kolayda x zor.
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 14 Şub 2016 #15 ---> Dünyanın en samimiyetsiz cümlesi "Çok yaşa, iyi yaşa" vs.
Plakkolik Kayıtlı Üye 12 Nis 2016 #16 ---> Dünyanın en samimiyetsiz cümlesi Barack Obama da burdan alıyor...
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 20 Nis 2016 #20 ---> Dünyanın en samimiyetsiz cümlesi Bize de Bekleriz