2Iz7pm_hdf4
LocKe GururLan Bayan Üye 25 Eyl 2013 #2 ---> Dünya bu reklam filmine ağlıyor (TEK KELİME İLE MÜKEMMEL) Tüylerim diken diken oldu Neyin nerden gelecegi hic belli olmaz ... ibretlik olay
---> Dünya bu reklam filmine ağlıyor (TEK KELİME İLE MÜKEMMEL) Tüylerim diken diken oldu Neyin nerden gelecegi hic belli olmaz ... ibretlik olay
Bivefa Kayıtlı Üye 25 Eyl 2013 #3 ---> Dünya bu reklam filmine ağlıyor (TEK KELİME İLE MÜKEMMEL) etkileyici..
LaZZkopateLLa Bayan Üye 25 Eyl 2013 #4 ---> Dünya bu reklam filmine ağlıyor (TEK KELİME İLE MÜKEMMEL) Çok etkileyici
bluee Kayıtlı Üye 25 Eyl 2013 #5 ---> Dünya bu reklam filmine ağlıyor (TEK KELİME İLE MÜKEMMEL) kısa film tadında olmuş ama ne reklamı ki bu
---> Dünya bu reklam filmine ağlıyor (TEK KELİME İLE MÜKEMMEL) kısa film tadında olmuş ama ne reklamı ki bu
ridersofrohan Banned 25 Eyl 2013 #6 ---> Dünya bu reklam filmine ağlıyor (TEK KELİME İLE MÜKEMMEL) Sonunu tahmin etmiştim ama etkileyici gerçekten. Ayrıca ne reklamıymış merak ettim.
---> Dünya bu reklam filmine ağlıyor (TEK KELİME İLE MÜKEMMEL) Sonunu tahmin etmiştim ama etkileyici gerçekten. Ayrıca ne reklamıymış merak ettim.
yesil83 Bayan Üye 25 Eyl 2013 #7 ---> Dünya bu reklam filmine ağlıyor (TEK KELİME İLE MÜKEMMEL) Ne uzun reklammis. Manidar...
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 25 Eyl 2013 #8 ---> Dünya bu reklam filmine ağlıyor (TEK KELİME İLE MÜKEMMEL) ağlamadım. stv yi açın böyle hikaye çok .
---> Dünya bu reklam filmine ağlıyor (TEK KELİME İLE MÜKEMMEL) ağlamadım. stv yi açın böyle hikaye çok .
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 25 Eyl 2013 #9 ---> Dünya bu reklam filmine ağlıyor (TEK KELİME İLE MÜKEMMEL) etkıleyıcı