---> Dün gece günlük güneşlik gülümsemeler yerine; ayaz susuşlar düştü ömür defterime...
KoJiRo Kayıtlı Üye 10 May 2014 #301 ---> Dün gece günlük güneşlik gülümsemeler yerine; ayaz susuşlar düştü ömür defterime...
KoJiRo Kayıtlı Üye 10 May 2014 #302 ---> Dün gece profesyonel bir günahkâr ve aynı zamanda amatör ligde kalma mücadelesi veren bir tövbekârım ...
---> Dün gece profesyonel bir günahkâr ve aynı zamanda amatör ligde kalma mücadelesi veren bir tövbekârım ...
KoJiRo Kayıtlı Üye 10 May 2014 #304 ---> Dün gece yüreğimin katili olmak istemiyorum... ona değil ; içindeki sana kıyamıyorum...
KoJiRo Kayıtlı Üye 10 May 2014 #307 ---> Dün gece buzdan bir zeminde , camdan bir ruh taşıyorum... düşmek de, kırılmak da 'an' meselesi...
---> Dün gece buzdan bir zeminde , camdan bir ruh taşıyorum... düşmek de, kırılmak da 'an' meselesi...
KoJiRo Kayıtlı Üye 10 May 2014 #311 ---> Dün gece saçlarını havalandıran rüzgârları bekledim bulutların gölgesinde... şehrinden gelecek yağmurlar için dua'ya çıktım güneşin debdebesinde...
---> Dün gece saçlarını havalandıran rüzgârları bekledim bulutların gölgesinde... şehrinden gelecek yağmurlar için dua'ya çıktım güneşin debdebesinde...
KoJiRo Kayıtlı Üye 10 May 2014 #312 ---> Dün gece gönlü Kâbe ' de ama vefası 'hasretine' baskın, Medine' ye yüz çevirmemiş bir Peygamber ümmetiydik oysa...
---> Dün gece gönlü Kâbe ' de ama vefası 'hasretine' baskın, Medine' ye yüz çevirmemiş bir Peygamber ümmetiydik oysa...
KoJiRo Kayıtlı Üye 10 May 2014 #313 ---> Dün gece Rabbimize verdiğimiz sözleri unuttuk ilkin; sonra Leyla'yı kandırdık, ya da Mecnun 'u yarı yolda bıraktık... kevser havuzu hülyaları kuruyorduk yine de... ne yüzle...!!!
---> Dün gece Rabbimize verdiğimiz sözleri unuttuk ilkin; sonra Leyla'yı kandırdık, ya da Mecnun 'u yarı yolda bıraktık... kevser havuzu hülyaları kuruyorduk yine de... ne yüzle...!!!
KoJiRo Kayıtlı Üye 10 May 2014 #315 ---> Dün gece hoş/ça-KAL/dığım günden beri, kimsecikler hoş/GEL'e'-medi senkronu bozuk yüreğime...
KoJiRo Kayıtlı Üye 10 May 2014 #316 ---> Dün gece Üşüdüğünde anılarına sarılır ya insan; buz kesmesi işte ondan...
KoJiRo Kayıtlı Üye 10 May 2014 #317 ---> Dün gece aşık olduğun kadını, ona aşık olduğuna ikna edebilme sanatıdır...
KoJiRo Kayıtlı Üye 10 May 2014 #318 ---> Dün gece .. ve zaman ; acıların şiddetini tiktaklarının sesiyle bastırmıştır ...
KoJiRo Kayıtlı Üye 10 May 2014 #320 ---> Dün gece eş olabilecek erkeğin geçmesi gereken aşamalar; -hayırlı bir EVLAT... -aklı başına geldiğinde mükemmel bir KUL... -sonra ADAM... -ve sonunda da muhteşem bir BABA...
---> Dün gece eş olabilecek erkeğin geçmesi gereken aşamalar; -hayırlı bir EVLAT... -aklı başına geldiğinde mükemmel bir KUL... -sonra ADAM... -ve sonunda da muhteşem bir BABA...