---> Dün gece rüyanızda ne gördünüz? Hİç bişe
Esradeniz Bayan Üye 22 Mar 2012 #22 ---> Dün gece rüyanızda ne gördünüz? yağmur yağıyordu ve bankta oturmuş denizi izliyordum deniz çok sakindi..
---> Dün gece rüyanızda ne gördünüz? yağmur yağıyordu ve bankta oturmuş denizi izliyordum deniz çok sakindi..
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 23 Mar 2012 #23 ---> Dün gece rüyanızda ne gördünüz? nete o kadar bağlanmışım ki msn konuşmalarımı rüyamda gördüm :s
N nedenbendede Kayıtlı Üye 23 Mar 2012 #25 ---> Dün gece rüyanızda ne gördünüz? İçinde bulunduğum topluluk ile aram bozuluyordu. Kötüydü. (;
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 23 Mar 2012 #26 ---> Dün gece rüyanızda ne gördünüz? çok karışıktı hatırlamıyorum :s
Deniz kızı Bayan Üye 25 Nis 2012 #27 ---> Dün gece rüyanızda ne gördünüz? o'nla konusmayi denemistim.
Sibel1 Bayan Üye 25 Nis 2012 #29 ---> Dün gece rüyanızda ne gördünüz? Lys coğrafya ve matematik sorularını
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 25 Nis 2012 #30 ---> Dün gece rüyanızda ne gördünüz? hatrlamıorm kı :s
ashli Bayan Üye 11 May 2012 #34 ---> Dün gece rüyanızda ne gördünüz? Kızkardeşimi annemi biryerlere geç kaldığımı renkli çarşaflar karışık
---> Dün gece rüyanızda ne gördünüz? Kızkardeşimi annemi biryerlere geç kaldığımı renkli çarşaflar karışık
G Gülümse. Bayan Üye 11 May 2012 #35 ---> Dün gece rüyanızda ne gördünüz? Gültekin hocayı gördüm ya bana devamsızlıktan sınıfta kaldın diyordu
---> Dün gece rüyanızda ne gördünüz? Gültekin hocayı gördüm ya bana devamsızlıktan sınıfta kaldın diyordu
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 11 May 2012 #36 ---> Dün gece rüyanızda ne gördünüz? Arkadaşımı gördüm ya. Bi dondurmayı yiyemedi,dondurma eridi gitti.
---> Dün gece rüyanızda ne gördünüz? Arkadaşımı gördüm ya. Bi dondurmayı yiyemedi,dondurma eridi gitti.
SiNi Kayıtlı Üye 11 May 2012 #37 ---> Dün gece rüyanızda ne gördünüz? Kocaman bi akarsu.. ve küçük bir sandal.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 12 May 2012 #38 ---> Dün gece rüyanızda ne gördünüz? karabasan gordum boguyordu benı
G Gülümse. Bayan Üye 12 May 2012 #39 ---> Dün gece rüyanızda ne gördünüz? Telefona bakıyordum sürekli mesaj var mı diye. Her baktığımda da gelmemiş oluyordu.
---> Dün gece rüyanızda ne gördünüz? Telefona bakıyordum sürekli mesaj var mı diye. Her baktığımda da gelmemiş oluyordu.
Gözde' Bayan Üye 12 May 2012 #40 ---> Dün gece rüyanızda ne gördünüz? Çocuğum vardı saçma sapan bi rüyaydı