Düğün Dernek (2013)

parasite

Kayıtlı Üye
Vizyon Tarihi: 06 Aralık 2013
Yapımı :2013 - Türkiye
Tür : Aile , Komedi
Yönetmen : Selçuk Aydemir
Oyuncular : Ahmet Kural , Murat Cemcir , Rasim Öztekin , İnan Ulaş Torun , Cemil Şahin
Senaryo : Selçuk Aydemir
Yapımcı : Necati Akpınar

Film Özeti
İşler Güçler dizisinin yönetmeni Selçuk Aydemir'in yazıp yöneteceği, başrollerde ise Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Binnur Kaya nın oynayacağı yapım. 2013'ün sonlarında gösterime girecek filmin çekimleri Sivas'ta yapılmıştır.

Sivas'ta bir köy düğününde dünyanın çivisi çıkar ve planlanan evlilik sürprizler doğurmaya başlar...

Moderatör tarafında düzenlendi:
061444.jpg

Bir SELÇUK AYDEMİR Filmi !

- Düğün Dernek +30 Dk (2014) | Sansürsüz Uzun Versiyon | -

Vizyon Tarihi : 06 Aralık 2013
Yapımı : 2013 - Türkiye
Tür : Aile , Komedi
Süre : 136 Dak.
Yönetmen : Selçuk Aydemir
Oyuncular : Ahmet Kural , Murat Cemcir , Rasim Öztekin , Devrim Yakut , Barış Yıldız
Senaryo : Selçuk Aydemir
Yapımcı : Necati Akpınar

D%C3%9C%C4%9E%C3%9CN-DERNEK-+30-DK-21-MARTTA-S%C4%B0NEMALARDA-uzun-komik-versiyonu-dvd-bluray-sinema-%C3%A7ekimi-izle-t%C3%BCrk%C3%A7e-t%C3%BCrkiye-vizyonda-1-1024x576.jpg

1901751_735951309782454_980612992_n.jpg

10011247_735270789850506_1476267530_n.jpg

1982138_736901606354091_1399059820_n.jpg

Sivas'ın Esenyurt köyünde yaşayan İsmail'in oğlu Tarık bir gün yurt dışından çıkagelir. Önce her zamanki gibi bir memleket hasreti gibi görünse de bu ziyaretin altındaki esas neden çabuk ortaya çıkar: Tarık görevli olarak çalıştığı Letonya'da Monica adlı bir kızla beraberdir ve aynı ülkede çalışmak için tek yol evlenmeleridir! Kendisinin olurunu almaya gelen oğlunu düğünsüz evlendirmemeye kararlı olan İsmail, Tüpçü Fikreti, Çetin'i ve köyün öğretmeni Saffet’i seferber ederek elde avuçta para yokken 10 gün içerisinde sazlı-sözlü bir düğün hazırlığı içerisine girer! Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği komedi filminin senaryo ve yönetmenliği Selçuk Aydemir'e ait. Başrollerde ise Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Devrim Yakut ve Barış Yıldız yer alıyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Düğün Dernek ...

herkes çok komik buluyor fragmanı izledim tek mimiğim dahi oynamadı

komik değildi bir kaç esprisi vardı o kadar... ben de anlamıyorum neyi bu kadar abartıldı :D zaten ortalıkta entarisi dım dım yar diye gezen insanlar yüzünden gitmeden filmden soğuyorsun :D gidince nefret edip çıkıyorsun :D

---> Düğün Dernek +30 Dk (21 Mart 2014) | Sansürsüz Uzun Versiyon |

Guzel filmdi cok güldük cok eglendik :D

Buna da gitmek lazım.

Boyle bir filmin Turkiye' de gise rekorlari kirmasi cok sasirtici. Bu filmin Avrupa' da ve Amerika' da, Turkiye'nin en cok izlenen sinema filmi adi altinda yayimlandigini dusunuyorumda, rezil oluruz kanimca. 1,2 sahnesi haricinde berbat bi filmdi. Cok kotuydu. Bu filme guzel ve komik diyenlerin gercekten guzel ve komik film seyrettigni zannetmiyorum. Bu benim sahsi dusuncem tabii.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri