~~ Du KarméN ~~ GünceL

---> ~~ Du KarméN ~~ GünceL

Güzel Fotoğraflar... Nazar Değmesin de Ben Birşeye Takıldım xD İlk Foto'da Gözler Mavi Son Foto'da Kahverengi Gibi... Nasıl Oluyor ki bu ? :D

Güzel Fotoğraflar... Nazar Değmesin de Ben Birşeye Takıldım xD İlk Foto'da Gözler Mavi Son Foto'da Kahverengi Gibi... Nasıl Oluyor ki bu ? :D

Renk körlüğüde olabilir bi doktora görünmeni öneririm :)

Resimde photoshoptan dlayıda öyle görünüyor :)
Ortada daha belirgin
Dikkatle bakmanı tavsiye ederim göremediğin takdirde bi göz doktoruna görünmelisin

çok samimi ve içten görünüyorsun....

fotoraflarını çok beyendim...

1.fotorafında ki mavi çizgili gölege bayıldım....üzerine çok yakışmış

yüce rabbim ilene ve sevdiklerine son olarak düşlerforuma daim üye olarak bagışlasın..

selametle kal cnm....

çok samimi ve içten görünüyorsun....

fotoraflarını çok beyendim...

1.fotorafında ki mavi çizgili gölege bayıldım....üzerine çok yakışmış

yüce rabbim ilene ve sevdiklerine son olarak düşlerforuma daim üye olarak bagışlasın..

selametle kal cnm....

güzel dileklerin için tşk ederm cok sağol :)

Renk körlüğüde olabilir bi doktora görünmeni öneririm :)

Resimde photoshoptan dlayıda öyle görünüyor :)
Ortada daha belirgin
Dikkatle bakmanı tavsiye ederim göremediğin takdirde bi göz doktoruna görünmelisin

Daha Önce Göz Doktoruna Göründüm.. Renk Körlüğü Yok :) Dediğin Gibi Photoshop'tan Dolayı Öyle Görünüyor Sanırım... Her Neyse. Yüzün Gibi Geleceğin de Güzel Olur Umarım :)

mavi mavi masmavi gözleri boncuk mavi hahaha senin gözlerin mavimi yoksam yannısmı gördm :D

yooo önceden farkettimde hiç sormdım :D yeni soruyom :p mavi göz bundn sonra sana mavi göz dicem :p gzl resimler mavi göz =)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri