Dtp = Pkk = Ermeniler ? Bu Sizce Bir Raslantı mı? Kürtler Kullanılıyormu ?

endLesS

Webmaster
Selamın Aleykum

Sabah Sahurda Haberlere bakarken gozume carptı sözde barışcı vekıller ahmet TÜRK ve yanındaki çakallar hatta önünde toplanmış İT SÜRÜSÜ!

Çıkmışlar barış barışdır gidiyorlar. Barış İçin Şart'a bakarmısınız?

" OPERASYONLAR DURACAK !"

Rüyanızda Bıle Operasyonu Goruyorsunuz Sİz İt soyu.Gelmişsiniz Operasyonlar dursun dıyorsunuz...

Neyse Asıl Konu Şudur.

Kürtler PkkLı oLuyor Her Nedense Liderleri Ermeni Oluyor. Bu Mantık Nedır? Lıderlerı Ermenı . İmralıdaki PİÇ Ermeni . Bizim Kürt Soydaşlarımız Pkk'lı oluyor. Turklerın Icındede Kanı Bozuk İt Sürüsü Yok mu ?

Var.

Mehmet Ali Birand Şerefsizi Ornek . Oda Ermeninin Tekidir. 7 Alem Bilir Ne Kadar Irkçı Bır ******** Oldugunu. Kusura bakmayın ama sozlerım ve lütuflarım gayet normal . Aşağılanan Kürtler Yukselen Ermenıler . Hrand Dınk Oldugunde Alayı Ermenı Oldu. O Hrantcılarda gelip kürtlere laf atmadı mı anayasayı degıstırın dıye dılekce vermedıler mı ? daha ne konusuyor bızım halkımız bılmem.

Zaman, Kanal7, Samanyolu Tutulmaz. Neden Akp Ve Hoca Efendıcıler Cunku. Deniz Feneri Olayında Ne Oldu? Sustunuz? Bunuda mı Başbakanımız Recep Tayyip Erdogan Engelledı. İNSAF. O Şahıs Senın Başbakanın Israıllılere Restını Ceken Bırısı. Eskı Danımarka Basbakanına Katil'e İslamı sevmeyen Şerefsize İftarda Yedıgı Lokmaları Haram Ettıren Kısı. Gelipte Bana Kımse Mhp,Chp Bilmem ne acıklaması yapmasın. onlarında ne mal oldugunu bılıyoruz...

Başbakanın Ustune Gıdene Kadar Şu Medyayı Bır Arastırın. Uyanın Halkım Uyanın . 3 Kuruşluk ******** Ermenılerle , Vatanı Satmak Isteyenlerle Kurulmadı Bu Ülke.

Siz Şimdi Gelip Hala Savunmasını Yaparsınızda Olsun...

Kürtlerin Üstüne Cok Gıdılıyor..

Egrı Oturun Dogru Konusun.

Nasıl Türk Var Hain Türk Varsa

Kürt Var Kürt Var

Yorumlarınız?

---> Dtp = Pkk = Ermeniler ? Bu Sizce Bir Raslantı mı? Kürtler Kullanılıyormu ?

Yılmaz Erdoğan & M.Ali Erbil & İbrahim Tatlıses..

Bu Şahıslar da el altından para yürüyüor pkk ********lerine..

Kürt Sorununa değinirsek de.. Açık konuşayım Bazı Kürtler vardır çok iyi insanlardır.. Bazı Kürtler vardır iğrençlik abidesi, 3 kuruş için vatanını satabilecek insanlardırlar..

Kürtlerin Dağlarda olma sebebi onların istediğinden değildir aslında.. Bu pkk ********leri tehdit ediyor dağa çıkmassan ailene zarar veririz diyorlar..
bu heriflerde cahilliğinden çıkıyor :/

Vatanı Bölmek isteyen Türk gibi geçinen Türk dolu !
Mehmet Ali Birand'ı Böyle biri olarak bilmezdim..
ama öğrenmiş oldum..

Türk'ünde Kürt'ünde Haini vardır derler ya..
Kürt diye birşey yoktur.. Kürdler de Türkiye sınırı içerisinde yaşıyorlarsa Türk'türler.. Kürdistan diye birşeyi yaratmaya çalışan herifler de anca babayı alır :/

Cnbc-e Bir Kürdistan Haritası Yayımlamıştı.. Onlar da Türk düşmanıdır..

Türkler Güçlü ve Akıllı insanlar olduğu için kimse Türk'leri çekemiyor..

Yılmaz Erdoğan & M.Ali Erbil & İbrahim Tatlıses..
Bu Şahıslar da el altından para yürüyüor pkk ********lerine..
Kürt Sorununa değinirsek de.. Açık konuşayım Bazı Kürtler vardır çok iyi insanlardır.. Bazı Kürtler vardır iğrençlik abidesi, 3 kuruş için vatanını satabilecek insanlardırlar..
Kürtlerin Dağlarda olma sebebi onların istediğinden değildir aslında.. Bu pkk ********leri tehdit ediyor dağa çıkmassan ailene zarar veririz diyorlar..
bu heriflerde cahilliğinden çıkıyor :/
Vatanı Bölmek isteyen Türk gibi geçinen Türk dolu !
Mehmet Ali Birand'ı Böyle biri olarak bilmezdim..
ama öğrenmiş oldum..
Türk'ünde Kürt'ünde Haini vardır derler ya..
Kürt diye birşey yoktur.. Kürdler de Türkiye sınırı içerisinde yaşıyorlarsa Türk'türler.. Kürdistan diye birşeyi yaratmaya çalışan herifler de anca babayı alır :/
Cnbc-e Bir Kürdistan Haritası Yayımlamıştı.. Onlar da Türk düşmanıdır..
Türkler Güçlü ve Akıllı insanlar olduğu için kimse Türk'leri çekemiyor..

Yorumun Icın Tesekkurler.

Burdan Yazdıklarından Medyanın Taraf Tutması Anlamını Cıkarıyorum Sonuna Kadar Haklısın Kandaşım.

Tutturmuşlar Basbakana Sankı Ne Yapıyorsa Adam. Asın O Piçi Diyenler? Sız Neden Asmadınız? Yok Şu Vardı Yok Bu Vardı dıyorlar hahaha Sadece Laf! Sımdıde Onlar Var :)

Akp Kapatacaklar Neden DTP Kapanması ıcın dılekce verılmıyor anlamıs degılım :)

Apo '' nun yatağı 5 yıldızlı otellerdeki yataklardanmış , hücre diyolar öyle hücreye can kurban .. America saolsun abisi ;) Akp oldukça itlere maaş da bağlarız biz..

paylaşı için sağol

ĹéРíĎőРтĔŕÁ;1824065' Alıntı:
Apo '' nun yatağı 5 yıldızlı otellerdeki yataklardanmış , hücre diyolar öyle hücreye can kurban .. America saolsun abisi ;) Akp oldukça itlere maaş da bağlarız biz..

paylaşı için sağol

yorumun ıcın tesekkurlerde

evladım bak sımdı . Sen O Piçi Orda Beslemeyıp Sureklı İşkence Çektirsen Ülkede Kan Çıkar. EvelAllah korkumuz yoktur. Fakat Bunlar Iyıce Azacaktır. Bir Karar Alırken Ha Bu Elebaşı Asalım Demekle Olmuyor.

Taktik Ve Stratejinizi biraz daha ilerletin

çocukum bak şimdi 5 yıldızlı otelde de yatırılmaz ama .. adam gibi hücreye koysunlar..

ĹéРíĎőРтĔŕÁ;1824080' Alıntı:
çocukum bak şimdi 5 yıldızlı otelde de yatırılmaz ama .. adam gibi hücreye koysunlar..

Evladım Burası Türkiye . Ergenekondan Gırenler Sanıyormusun Ki Ranzalarda Yatıyor? Insan Ayrımı Var. Ama Bunun Akp Ile Alakası yoktur. ADALET BAKANLIGI Bakar Ona :)

Tabi canım öyledir :D neyse siyasete fazla girmeyelim çocukum :D paylaşı için saollasın =)

ĹéРíĎőРтĔŕÁ;1824089' Alıntı:
Tabi canım öyledir :D neyse siyasete fazla girmeyelim çocukum :D paylaşı için saollasın =)
:)

Rica ederim

Kürt diye birşey yoktur.. Kürdler de Türkiye sınırı içerisinde yaşıyorlarsa Türk'türler

Hayır Kürttür. Türkiyelidir. Türkiyede yaşayan ermeni, ermenidir, alman, almandır. Türk değildir.
Almanyada yaşayan Türk , Alman değildir.
Amerikadaki ve bilmemnerdeki Türk de Türktür başkabiryerli değil.
yanlış düşünce.

...sanki :D

Evladım Burası Türkiye . Ergenekondan Gırenler Sanıyormusun Ki Ranzalarda Yatıyor? Insan Ayrımı Var. Ama Bunun Akp Ile Alakası yoktur. ADALET BAKANLIGI Bakar Ona :)

Adalet bakanlığı ?

AK parti ile alakası yok?

Adalet bakanı PAK partiden de biz mi bilmiyoruz?

10 yıl önce bırak ben PKK lıyım ben sosyalist-komünistim diyemiyorlardı şimdi ben apocuyum, biji sarek bilmem ne diye çıkıyorlar.. Güney doğu yu geçtim istanbulun göbeğinde batıda çıkıyorlar.

Bunun için kime teşekkür etmeliyiz acaba?

Bir diğer husus adalet olmayan bir ülkene bakana ne gerek var?

Tabi büyük şahsiyetşer, terorist başına SAYIN, aziz şehidlerimize KELLE, askerimize MAYIN derse yarın birgün güney doğuda kurumlardan ATATÜRK yerine APO resimlerini görebilirsiniz.

10 yıl önce biz pkk lıyız diye gezebilirler mi acaba diyorduk şimdi neler konuşuyoruz, müzakere konuşuyoruz, yol haritası konuşuyoruz..

ABD'den korktukları kadar ALLAH'dan korksalardı bugün bu durumda olmazdık.

Herşeyi her kurumu ötekileştirip satın aldılar, bi satın alamadıkları imanımız kaldı ona da yemez..

terorist başını Güney Doğu bakanı yaptılar.Fikir alıyorlar, masasına oturuyorlar, avukatlarıyla görüşüyorlar.

Ey gafiller.Hiç düşünmezmisiniz, hiç vicdanınız sızlamazmı onlarca şehid çocuğunu şehid karısını-kardeşini..

Onlar vatan toprağı için savaşıp şahadet mertebesine ulaştılar.

Bunun için mi? Bu insanlar için mi? Bu ingilizlere,fransızlara,italyanlara,abdye,abye satılan topraklar için miydi hepsi?

Yerim ulan ben öyle vatanı da hükümetide..

Pişmişin halinden anlar mı ham, kısa kesmek gerek vesselam..

Son olarak bir felsefecinin sözüyle bitirmek istiyorum mesajımı.

Ey gereksizler.Doğmayın!!!

friedrich nietzsche

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri