DTP Kapatıldı!

---> DTP Kapatıldı!

nasıl biticek bu dava askeriye olaya el atmadan ?

hangı davadan bahsedıyonuz yaww trılyon tane dava var turkıyede ayrıca bı darbe senın ulkenının 50 yıl gerıye gıtmesı demek..gece yatarken sorgusuz sualsız adamlar evıne gırecek her yerı kontrol edecek herseyı ıstedıklerı gıbı yonetcek sokaga cıkma yasagı her gece her gece alarm....ve daha nıcesı...sence bu ıyımı

darbe yerıne dokunulmazlık kalkıcak herkes hukuk onunde esıt olacak....bu daha ıyı:)

---> DTP Kapatıldı!

ohho siyasi tartışma zemini yaratmışsınız.

Son düzenleme:
---> DTP Kapatıldı!

darbe ıyı bısı bence ulkenın satılıp bolunmesınden ıyıdır.darbedede bolunmeler olcak ama barı ıse yarıcak:)I

---> DTP Kapatıldı!

Burda Yetkililir Varken

Sizlerin Uyarı Vermesine Gerek Yok..

---> DTP Kapatıldı!

4 Post Silindi.

Lütfen Tartısma Cıkartmayın.

Konuyu Ben Takip Ediyorum , Tartısma Cıkarse Müdahele Ederim..

+

Konuda Tartısma yok Sadece yorum Yapılıyor..

normal bunLar kendinizi kaptırmayın.

---> DTP Kapatıldı!

bnce polise vur emri verilsin oyuncak gibi gaz bombası atıolar adamların korkusu yokki :)

---> DTP Kapatıldı!

Parti kapatmak sorun değil aslında, yenisi acıldıktan sonra ki Ufuk uras eşliğinde yeniden meclise geliceklermiş..

Sorun bence seslerini kısmaktır.

Seslerini kısarsan olay biterdi.

Ama bizim başbakanımız,adamların sesini actıkca actı..

Yanlışlarla dolu bir yol neresinden bakarsan bak,
Kapatılmasına sevindim mi?

Evet

---> DTP Kapatıldı!

bnce polise vur emri verilsin oyuncak gibi gaz bombası atıolar adamların korkusu yokki :)
Verilse de vuramazlar ki !
Spor taraftarlarına jopla , tekmeyle vururlar ; pkk lıların karşısında kalkanlarının ardına sığınırlar.
Askeri vereceksin ki , devrelerinin , kardeşlerinin intikamlarını alsınlar.

---> DTP Kapatıldı!

pek temızlendı sayılmaz bagımsız cok terorıst var ıcerde malum barajı gecemeyınce bagımsız olarak gırmıslerdı..

---> DTP Kapatıldı!

©ﻕΞתς яΞiš;1988498' Alıntı:
Verilse de vuramazlar ki !
Spor taraftarlarına jopla , tekmeyle vururlar ; pkk lıların karşısında kalkanlarının ardına sığınırlar.
Askeri vereceksin ki , devrelerinin , kardeşlerinin intikamlarını alsınlar.
:) .

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri