---> dövmenız varmı koluma bir akrep burcu dövmesi fena olmazdı (:
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 8 Ara 2010 #46 ---> dövmenız varmı ashli' Alıntı: koluma bir akrep burcu dövmesi fena olmazdı Genişletmek için tıkla ... Akrep burcu dövmesi nedir ? Akrep dövmesini anladıktaburç dövmesifarkl ımı xD
---> dövmenız varmı ashli' Alıntı: koluma bir akrep burcu dövmesi fena olmazdı Genişletmek için tıkla ... Akrep burcu dövmesi nedir ? Akrep dövmesini anladıktaburç dövmesifarkl ımı xD
ashli Bayan Üye 8 Ara 2010 #47 ---> dövmenız varmı Asi Ruh' Alıntı: Akrep burcu dövmesi nedir ? Akrep dövmesini anladıktaburç dövmesifarkl ımı xD Genişletmek için tıkla ... bildiğin akrep dövmesi işte öle diyivermişim xD
---> dövmenız varmı Asi Ruh' Alıntı: Akrep burcu dövmesi nedir ? Akrep dövmesini anladıktaburç dövmesifarkl ımı xD Genişletmek için tıkla ... bildiğin akrep dövmesi işte öle diyivermişim xD
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 13 Ara 2010 #49 ---> dövmenız varmı yok.... yaptırmayı düşünüyorum ama vucudumda yeteri kadar görüntü bozukluğu var daha da arttırmak istemiyorum
---> dövmenız varmı yok.... yaptırmayı düşünüyorum ama vucudumda yeteri kadar görüntü bozukluğu var daha da arttırmak istemiyorum
OlDsToNeBoY Kayıtlı Üye 1 Ocak 2011 #57 ---> dövmenız varmı var ve bi parça daha yaptrmayı düşünüorum
plnpln Bayan Üye 1 Ocak 2011 #60 ---> dövmenız varmı yok olsa süper olrdu ama iğne miğne bni korkutuo