Dövme yaptırdım Gençler :)

HayaList

Bayan Üye
Sırtıma bunu yaptırdım Güzelmi sizce :)

u2blg.jpg

---> Dövme yaptırdım Gençler :)

Gayet guzel olmus Hayalist, ben de istiyorum ama 2yildir karar veremedim nefret ettim kendimden.

Dovme cok guzel. Gorseydik bakaydik iyimi durmus :)hangi bolumune yaptridin?
Dovmeden abdest gecmiyor biliyorsun degil mi?
Bende cok seviyorum dovme. Senin seciminde cok guzel. Kibar...

[MENTION=161059]Ivy[/MENTION] valla bende 2 yıldır istiyodum anca kısmet oldu canım. seçmesi zor oluyor kalıcı olunca :)

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] Sağol canım daha yaprak kısmının gölgesi yapılacak haftasonu onu yaptırınca bende nasıl duruyo görürsünüz :) hepsine birden canım dayanmıyoda :) sırtımın sol tarafına yaptırdım.
O abdest işinede herkes farklı bir şey söylüyor. Napsam bilemedim. Ama dövme sildiriliyor zaten onunda çözümü var :)

güzel olmuş canan :) pişsman olup sildirmek istemezsin umarım :D

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] Sağol canım daha yaprak kısmının gölgesi yapılacak haftasonu onu yaptırınca bende nasıl duruyo görürsünüz :) hepsine birden canım dayanmıyoda :) sırtımın sol tarafına yaptırdım.
O abdest işinede herkes farklı bir şey söylüyor. Napsam bilemedim. Ama dövme sildiriliyor zaten onunda çözümü var :)

Merakla bekliyorum sonucu. Guzel bir secim yapmissin ama.. kaba seyleri sevmiyorum. Boyle kibar zarif seyler daha guzel duruyor bayanlarda.
Merakla bekliyor u m bende.abdest gecse bile ben cesaret edemezdim uaptirmaya :) canim acir diye. Cok dayaniksizim o konuda.
Bravo :)

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] paylaşınca seni etiketlerim canım. Acıya dayanırım ben ama gölgesini kanatarak yapıcaklar.Ettiğim küfürleri bi görsen o an :D
gölgeye nasıl dayanıcam bilmiyorum :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri