Dostluk Aşka Dönüşür Mü?

Dostluk Aşka Dönüşür Mü?

• Kullanılan toplam oy
    49
---> Dostluk Aşka Dönüşür Mü?

oLur..
oLmaz dienLer büyük konuşmayın aşkın ne zaman hanqi yaşta ne şekiLde qeLceqi beLLi oLmaz adı üstünde aşk bu ;)

ya dğer diorum.o kişiye bağlı bişi.dostun çok iyi biri olur zamanla tatlılaşır,kendine özen gösterir.tabi kız yada erkek bundan hoşnut kalır.ktü dostlarda vardır.gittikçe pis olmaya başlarlar,sigara alkol derken dostta ondan tiksinir.yani kişiye bağlı

Dostun AsLa Aşkın oLamaz , Başında dost oLup sonradan birLikte oLanLarın asLında başından beri birbirine iLgi duyan fakat çeşitLi bahaneLerLe dostuz biz Resmini çizen kişiLer oLduğu biLinen bir gerçektir. BunLar YakaLadıkLarı iLk fırsattada Seni seviyorumu patLatırLar, BunLarın yaşadıkLarına dostLuk değiL TiLki uykusu denir :)

zaten o dedi kankam ol die bnde kıramadım tmm dedim 1-2 ay sonra aşkım olurmusn dedi

vatandaş sana yakın olmak içni ilk önce arkadaş olmayı önermiş senin 2 3 ayda yada günde tanıdığın kişielre kanka sıfatını takman bile yanlış

bn kankalarımla 1. sınıftan beri arkadaşım düşün 12 sene ve böyle bi durum böyle dostluklar içni asla gecerli olamaz die düşnüyorum

Sözde Kankam Ztn Ama Gerçekten Değil Yani Sırf üzülmesin Die ZTN O BNM 1.SINFTAN BERİ ARKADAŞIM AMA KANKA OLARAK DEĞİLDİ Bni Uyardığınız Için Saolun

Son düzenleme:

dönuşur çok yakın zamanda çok sevdigim dostum artık saklıyamıyacam dedı aşık oldum dedı ve ben çok afalamıştım olabiliyo demekii

Bence olmaz.. Arkadaşım, kardeşim dediğim birine o gözle bakamam şahsen ben..

dostluk aşka dönüşür ama aşk bıttıgınde dost kalınmaz

Oluyor .. Ama Ben ona ilk tanistigimda Dostum kardesim . dedisem o gozlede artik bakmam ama egerki o bakiyorsa.. :) yine olmaz ;)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri