jeLip0n çhokk iyii olurr :D:D çhok sefinirmmmm :P :P
S sonsuzluk186 Kayıtlı Üye 13 Ağu 2007 #42 ya arkadaslar ben tatıle çıktım cafeyı sıze emanet ettım ya yiyin için herşey bedavaydı hafta sonu acil gıtmem gerektı haber veremedım hepinizden müessesem adına özür dılerım hizmete devam bakın sız degerlı musterılerıme o kadar guvenıyorum kı cafeyı sıze emanet ettım gerçi bıraktıgım gıbı bulamadım ama her yer batmıs
ya arkadaslar ben tatıle çıktım cafeyı sıze emanet ettım ya yiyin için herşey bedavaydı hafta sonu acil gıtmem gerektı haber veremedım hepinizden müessesem adına özür dılerım hizmete devam bakın sız degerlı musterılerıme o kadar guvenıyorum kı cafeyı sıze emanet ettım gerçi bıraktıgım gıbı bulamadım ama her yer batmıs
Bisquitte* Bayan Üye 13 Ağu 2007 #43 hahahahahahhahahahah bana iş teklff etmednn hih kstmmm hehehehehe colaszda kaldmm allahtnn JeliPon werdıı hehehehe
hahahahahahhahahahah bana iş teklff etmednn hih kstmmm hehehehehe colaszda kaldmm allahtnn JeliPon werdıı hehehehe
R Rockßottom Bayan Üye 13 Ağu 2007 #44 eft ben idare ettim cafe yi ama müşteriler kaçmıştı nedense :S
Bisquitte* Bayan Üye 14 Ağu 2007 #47 yhaa ben sana kstmm hihhhsss sonsuzluk186 kstmm kstmmm heheheheheeheh
57gnc Kayıtlı Üye 14 Ağu 2007 #48 sonsuzluk ordan 70lik rakı beyaz peynir ve sınırsız ton balıı getirsene