---> doktoR oLsaydınız , BiR Terör'isti Tedavi edermiydiniz.? ederdim
BravehearTs Kayıtlı Üye 23 Eki 2010 #21 ---> doktoR oLsaydınız , BiR Terör'isti Tedavi edermiydiniz.? ederdim
T Tavuklupilav Bayan Üye 23 Eki 2010 #22 ---> doktoR oLsaydınız , BiR Terör'isti Tedavi edermiydiniz.? Etmem
WeLaT_SeRHaT Kayıtlı Üye 23 Eki 2010 #23 ---> doktoR oLsaydınız , BiR Terör'isti Tedavi edermiydiniz.? Ederim.
baL1o*cuk Bayan Üye 23 Eki 2010 #24 ---> doktoR oLsaydınız , BiR Terör'isti Tedavi edermiydiniz.? ederim.
Perfectii0n Bayan Üye 24 Eki 2010 #25 ---> doktoR oLsaydınız , BiR Terör'isti Tedavi edermiydiniz.? etmem
L LosaT Kayıtlı Üye 24 Eki 2010 #26 ---> doktoR oLsaydınız , BiR Terör'isti Tedavi edermiydiniz.? Asla .
` Nur ~ Bayan Üye 26 Eki 2010 #27 ---> doktoR oLsaydınız , BiR Terör'isti Tedavi edermiydiniz.? Doktr yemini bu yüzden var..
doostum_ Kayıtlı Üye 26 Eki 2010 #28 ---> doktoR oLsaydınız , BiR Terör'isti Tedavi edermiydiniz.? tabikide etmem öyle bi fırsat elime geçerse ölmek için dua eder ********
---> doktoR oLsaydınız , BiR Terör'isti Tedavi edermiydiniz.? tabikide etmem öyle bi fırsat elime geçerse ölmek için dua eder ********
Erva Bayan Üye 27 Eki 2010 #29 ---> doktoR oLsaydınız , BiR Terör'isti Tedavi edermiydiniz.? Hayat kurtarmak doktorun görevi..Gereken cezayı vermek yetkili kişilerin işi..Ederdim..
---> doktoR oLsaydınız , BiR Terör'isti Tedavi edermiydiniz.? Hayat kurtarmak doktorun görevi..Gereken cezayı vermek yetkili kişilerin işi..Ederdim..
doostum_ Kayıtlı Üye 27 Eki 2010 #30 ---> doktoR oLsaydınız , BiR Terör'isti Tedavi edermiydiniz.? ölmesini izlemekten zewk alırdım
Candy12 Bayan Üye 28 Eki 2010 #31 ---> doktoR oLsaydınız , BiR Terör'isti Tedavi edermiydiniz.? etmem
hübenya Banned 11 Kas 2010 #32 ---> doktoR oLsaydınız , BiR Terör'isti Tedavi edermiydiniz.? yakalandıysa sorgulanacaktır tabilki. belki asker gizli ve önemli bir bilgi alcak herfiten. biraz mantıklı düşünün.
---> doktoR oLsaydınız , BiR Terör'isti Tedavi edermiydiniz.? yakalandıysa sorgulanacaktır tabilki. belki asker gizli ve önemli bir bilgi alcak herfiten. biraz mantıklı düşünün.
REiSS Kayıtlı Üye 18 Kas 2010 #33 ---> doktoR oLsaydınız , BiR Terör'isti Tedavi edermiydiniz.? Hayır.
Ruhsal.otopsi Bayan Üye 12 Tem 2011 #34 ---> doktoR oLsaydınız , BiR Terör'isti Tedavi edermiydiniz.? Eğer Polislerin Falan Ondan Alıcağı Bi Bilgi Yoksa Ediceğimi Hiç Sanmıyorum..
---> doktoR oLsaydınız , BiR Terör'isti Tedavi edermiydiniz.? Eğer Polislerin Falan Ondan Alıcağı Bi Bilgi Yoksa Ediceğimi Hiç Sanmıyorum..
Deniz kızı Bayan Üye 5 Tem 2012 #35 ---> doktoR oLsaydınız , BiR Terör'isti Tedavi edermiydiniz.? Hayır.
Valetta Bayan Üye 5 Tem 2012 #36 ---> doktoR oLsaydınız , BiR Terör'isti Tedavi edermiydiniz.? Hayır.
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 11 Kas 2012 #37 ---> doktoR oLsaydınız , BiR Terör'isti Tedavi edermiydiniz.? kesinlike hayır
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 11 Kas 2012 #38 ---> doktoR oLsaydınız , BiR Terör'isti Tedavi edermiydiniz.? Etmem
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 11 Kas 2012 #39 ---> doktoR oLsaydınız , BiR Terör'isti Tedavi edermiydiniz.? ederdim, cezasını verecek olan doktor değil yargıdır.
---> doktoR oLsaydınız , BiR Terör'isti Tedavi edermiydiniz.? ederdim, cezasını verecek olan doktor değil yargıdır.
yesil83 Bayan Üye 11 Kas 2012 #40 ---> doktoR oLsaydınız , BiR Terör'isti Tedavi edermiydiniz.? Etmem gebersin kopek