Dogum günün kutLu oLsun yigitbircan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Dogum günün kutLu oLsun yigitbircan

nice yıllara abi Allahım seni sevdiklerinden ayırmasın

Şarkılar için teşekkür ederim ) ama şu süpriz meselesi ona deginmeden geçemedim...Ben sana gecen sene ne dedim iyi hatırla ? Bundan sonra sana hediye yollarsam iki olayım dedim...Sırf 2 olmamak için göndermedim kapı gibi adres duruyor elimde amaaa çok beklersin sen hıhh...Daha unutmadım yaptıklarını Hem dogum gününü geç başka bir günde hiçbişey göndermem sana gönderdigimde yaptıklarını da unutmadım) Yagmurlu günde bir damla su yok sana artık...görürsün sen hıhh

Ve yazdıgın herşey için teşekkür ederim ama seninle başka bir konuyu bir ara görüşecegiz dogum gününe dua et...

Ben bu şarkıyı çok seviyorum orjinal klibi yokmuş galiba, yada ben bulamadım...Bununla idare et artık )

Ayrıca elbette çıtırım her sene gençleşiyorum ben bilmiyormusun hıhh

Şarkılar için teşekkür ederim ) ama şu süpriz meselesi ona deginmeden geçemedim...Ben sana gecen sene ne dedim iyi hatırla ? Bundan sonra sana hediye yollarsam iki olayım dedim...Sırf 2 olmamak için göndermedim kapı gibi adres duruyor elimde amaaa çok beklersin sen hıhh...Daha unutmadım yaptıklarını Hem dogum gününü geç başka bir günde hiçbişey göndermem sana gönderdigimde yaptıklarını da unutmadım) Yagmurlu günde bir damla su yok sana artık...görürsün sen hıhh

Ve yazdıgın herşey için teşekkür ederim ama seninle başka bir konuyu bir ara görüşecegiz dogum gününe dua et...

Ben bu şarkıyı çok seviyorum orjinal klibi yokmuş galiba, yada ben bulamadım...Bununla idare et artık )

Nasil idare et .... Ben zati buna bayiliyom ki sonra zor ayıltıyorlar soğan koklatanmı istesin kolonya koklatan mı gırla...

Ayrıca ben hedie ima etmedim ki az bişi düsün neyi ima ettiğimi anlarsin güzelim...

Bak benim doğum günümde ben sana ettim dua sende bi zamet bana dua et..nie ben ediomusum doum günümmüş die...

)

Nasil idare et .... Ben zati buna bayiliyom ki sonra zor ayıltıyorlar soğan koklatanmı istesin kolonya koklatan mı gırla...

Ayrıca ben hedie ima etmedim ki az bişi düsün neyi ima ettiğimi anlarsin güzelim...

Bak benim doğum günümde ben sana ettim dua sende bi zamet bana dua et..nie ben ediomusum doum günümmüş die...

)

Sen dünyada yokken ben bayılıyordum buna taaa bilmem kaç yıl önceden

Bende hediye ima etmedigini biliyorum araya sıkıştırmadan edemedim malum içimde kaldı gecen sene yaptıkların ) Eldeki imkanlar dahilinde ancak bunu yapabildim malum artık telefonsuz msn siz facesiz bir insanım )

Ben sana dogum günün dışında da dua ediyorum kafanı yorma )

Tekrar nice yıllara iyiki dogdun iyi ki varsın hepde ol oldu mu..Ben şimdi kalkıyorum kücük hanım uyanır tost ister) Sende bi zahmet uyu, bu gecen gün yazdıkların içinde hesap sorulmayacak sanma parçalıcam seni

Sen dünyada yokken ben bayılıyordum buna taaa bilmem kaç yıl önceden

Bende hediye ima etmedigini biliyorum araya sıkıştırmadan edemedim malum içimde kaldı gecen sene yaptıkların ) Eldeki imkanlar dahilinde ancak bunu yapabildim malum artık telefonsuz msn siz facesiz bir insanım )

Ben sana dogum günün dışında da dua ediyorum kafanı yorma )

Tekrar nice yıllara iyiki dogdun iyi ki varsın hepde ol oldu mu..Ben şimdi kalkıyorum kücük hanım uyanır tost ister) Sende bi zahmet uyu, bu gecen gün yazdıkların içinde hesap sorulmayacak sanma parçalıcam seni

sankim parçaladin da )

Gamzdende uyut beni o zmn alalala...
Gecen gün yazdiklarimda sen zararlı cıkarsin bak dim )

tamam iy dersler kücük hanima...

Görüşecegiz ihtiyar, görüşecegiz böyle kalacak sanma) Gittim hıhh

nice mutlu yıllar diliyorum iyiki dogdunuz iyiki sizi tanıdık dogum gününüz kutlu olsun

Yiğit biraz dahamı gençleştin yada öyle zannet, şimdi belirli yaştan sonra yaş sendomları filan oluyormuş onlardan nasibimizi almıyalım sendromlusundur filan sana iyi davranalım,içinden diyorsunki 'doğum günümde bari rahat verin' galiba sana bizden rahat yok gibi duruyor, bulduğumuz her fırsatı sonuna kadar değerlendirmek için mücadele ediyoruz , neysee..geleyim doğum günü mesajıma...

İnsan böyle zamanlarında geriye dönüp baktığında anıları hisleri resimleri en önemliside tecrübeleriyle kalıyor işte o yaşadığın tecrübelerinle sağlıklı mutlu huzurlu ve uzun ömürler dilerim.Doğum Gününü Kutlarım.

:eda::221:

Ewt Nil bugün şımartılmak istiyorum çünki pazartesi sendromu benim için daha ciddi bir sendrom ki dediğin gibi yaşlılık piskolojisi ve sendromu yaşayamadığım için bari bu günün sendromu için sizde katkıda bulunun ruhuma...

Ayrıcanada çoğul konuşuyorsun gördüm kadarı ile müttefiklerin demi var hayrola..Erkekseniz teker teker gelin...

Güzel dileklerin içinde kocaman bissürü rengarek Tesekkürler...
Ewt tecrübeler insani olgunlastiriyor seninde yaşamış gibi bahsetmen seninde baya bi tecrübe sahibi oldugunu göteriyor...sizin gibilerle çok ugraştım pardon yanlış kelime kullandim sizin gibileri cok teselli ettim...oram buram şişmiş sarkmiş göz kapaklarima ne olmuş ayh falan ) aman dikkat et tansyon şeker üre kollestrol sorunlari çikartma başına tmm mı güzel arkadaşım Pp

Yaşadığımız her gün bir tecrübe insanlar bize çok şey öğretiyor ben henuz 2o..den lii yaşlardayım tamam son yılları ama olsun önemli olan sağlık tabiki

Ben bu gücü [MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] den alıyorum ne yalan ama seninde espriden anlamanın vermiş olduğu enerjide var tabiki

Renkli tşklerden aldım birini iade ettim konuyu sohbete çevirmeden gittim Sevgiler :)

Son düzenleme:

herşey gönlünce olsun..nice yıllara..

Sevdiklerinle birlikte saglikli neseli guzel yillar gecirmen dilegiyle...

Dogum gunun kuylu olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri