Dogum günün kutLu oLsun yigitbircan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'hayaL

Bayan Üye
Bu yıl dogum gününü burada kutlamak nasip oLdu ) Geçen yıl daha başkaydı ama olsun en azından geçen seneki gibi kavga etmedik) Aslında daha vaktimiz var yarına büyük bir kavga kopartabiliriz istersen [MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION]...Şaka bir yana)
Dogum günün 19 kasım biliyorum ama gece giremeyebilirim o yüzden şimdi vaktim varken konuyu açmak istedim...
İyiki dogmuşsun iyi ki varsın, ve iyi ki seni tanımışım...senin bendeki degerini anlatmaya luzum yok anlatsamda anlamıyorsun aslında) onuda ihtiyarlıgına veriyorum artık:3dth8:
Sen CANsın, KALPsin, TEKsin herşeysin...Herşey gönlünce olsun yeni yaşın sana hayır saglık mutluluk güzellik hepsini getirsin...Bir ömür sevdiklerinle birlikte mutlu mutlu yaşa inşallah...
O asık suratın da sana hiç yakışmıyor bu arada, çok çirkin oluyorsun ) bütün bir ömür gülmen dilegiyle Dogum günün kutlu olsun Canım, Nice yıllara...
Senin için bir kaç şarkı paylaşmak istedim begenirsin biliyorum...

Unuttum sandın dimi ) ama unutmadım...Unutmamda...Bunu böyle bil...Buyur şimdi şarkılarını dinle) Tekrar Nice Yıllara...İlk ezgi dogum günü hediyesi..pasta yerine )

---> Dogum günün kutLu oLsun yigitbircan

Pasta-DogumG%C3%BCn%C3%BC.jpg

niceee mutlu senelere hacıı abi :D

bu sarkıda bendennn :D

doğum günün kutlu olsun abi, nice mutlu senelere..

[MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] dogum gunun kutlu olsun abi. nice senelere, ALLAH hayirli uzun omurler versin.

Bu yıl dogum gününü burada kutlamak nasip oLdu ) Geçen yıl daha başkaydı ama olsun en azından geçen seneki gibi kavga etmedik) Aslında daha vaktimiz var yarına büyük bir kavga kopartabiliriz istersen [MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] ...Şaka bir yana)

Yani sen istersen dersinde ben nasil istemem derim ) Bismillah diyim P

Ewt bu sendede buradayiz sayende önümüzdeki sene Allah bilir...Şimdi gelelim geçen seneki kavgamiza hhım şuan halan kulaklarimda o sesin,sen yaşlandıkca huysuzlaşıyorsun ne inat ediyorsun versene şunu ewt vardı bir çaban geçen sene...

İşin açıkcası ben senden daha iyi bir performansla bir supriz bekliyordum bu sene...Olsun napalim...Bak en azindan yarına kavga sebebi çıkarttım )

Dogum günün 19 kasım biliyorum ama gece giremeyebilirim o yüzden şimdi vaktim varken konuyu açmak istedim...
İyiki dogmuşsun iyi ki varsın, ve iyi ki seni tanımışım...senin bendeki degerini anlatmaya luzum yok anlatsamda anlamıyorsun aslında) onuda ihtiyarlıgına veriyorum artık
:3dth8:

Yani ne kadar meşkul oldugunu biliyorum bu aralar onun için bende biraz rahat bırakım seni dedim halletsin işlerini diye...

Teşekkür ederim En Bitane olan şey;Sende iyki varsın demek banel..,olmamak gibi bir şansının olmadığını sende biliyorsun...

Unutma ben her sene yaşlanırken sen çıtırlaşmıyorsun peşimden geliyorsun...

Sen CANsın, Sende Bu Can'da ßirCan'sın ...KALPsin, Kalbimde olansin ... TEKsin herşeysin.., BirTek sensin ...Herşey gönlünce olsun yeni yaşın sana hayır saglık mutluluk güzellik hepsini getirsin...Bir ömür sevdiklerinle birlikte mutlu mutlu yaşa inşallah...

Teşekkür ederim Sevdiklerim için bulunduğun güzel dileklerine...insaAllah hep birlikte...Sensiz olmaz...

O asık suratın da sana hiç yakışmıyor bu arada, çok çirkin oluyorsun ) bütün bir ömür gülmen dilegiyle...

Nedenini biliyorsun neden asıldığının kimin umrunda ki güzellik çirkinlik..Hem beni bilen biliyor güzelim )

Dogum günün kutlu olsun Canım, Nice yıllara...

Teşekkürler Can parçası inceliğin için,bir borç gibi değil üç beş harften oluşan bir kelime üretip sana Teşekkürler demek değil... İçimden gelerek isteyerek, Kabul Edilen bir Dua'nin Amini gibi...Teşekkürler!..

Senin için bir kaç şarkı paylaşmak istedim begenirsin biliyorum...

Ewt sevdiğim şarkılari seçmişsin...Teşekkür.

Unuttum sandın dimi ) ama unutmadım...Unutmamda...Bunu böyle bil...Buyur şimdi şarkılarını dinle) Tekrar Nice Yıllara...İlk ezgi dogum günü hediyesi..pasta yerine )

Tabikide hayır neden unutun sanicam,ben senin çoluğunun çocuğunun eşinin görümcenin biliyorum ) Senin unutma gibi bi hakkın olamaz ki ama dimi PpP

Ne Mümkün...Yürektesin.

.

Son düzenleme:

doğum günün kutlu olsun :)

Teşekkür ederim ßy.ChéqiCi...

Doğum gününüz kutlu olsun :)

Elsa çok ünlü bir modaci olursun insaAllah...Teşekkürler kutlaman için...

eSqaL sanada Teşekkürler sanırım eSqaL'in verilmiş aranan biri oldun kisa zamanda forumda ...Hoş bi farklılık var sende...

niceee mutlu senelere hacıı abi :D

bu sarkıda bendennn :D

Ewyallah saolsin Hacı kardeşim benim..Amor'e seni bu ara cok özlüyor kıyma ona özletme varlığını hissettir ) Sinavlarin icin Rabbim sanada bütün ögrencilerede insaAllah zihin açıklıgı verir...

Teşekkürler Tatli Böcüş çok naziksin...

doğum günün kutlu olsun abi, nice mutlu senelere..

Eywallah Herodot saolasın diletlerin için Teşekkür...

Doğum gününüzü kutlarım :)

Teşekkür ashli mutlu ettin saolasin...

Dogum Günün Kutlu Olsun.

Saolasin CaSPerR35 eksik olma ...

nıce beraber senelere ınsallah..

insaAllah Nurullah hep berabercene Bir Aile gibi uzun senelerce birbirimizin üzüntülerine sevinclerine ortak olarak ...Teşekkürler...

dogum günün kutlu olsun yigitbircan

Eywallah Fathi 34 eksik olma insaAllah...

Kutlu olsun yeni yaşın hocam,nice yaşlara :)

Eywallah saolasin Director23 iyi dileklerin için Tesekkürler.

[MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] dogum gunun kutlu olsun abi. nice senelere, ALLAH hayirli uzun omurler versin.

Teşşekürler yesil83 abisi Rabbim hepimizinde ömrünü hayrlı kılsın insaAllah...eksik olma emi...

Hayırlı seneler pekçok sevdiğim abim :love3:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri