doğum gününü özür dileyerek gecikmiş bir şekilde kutluyorum...tüm güzellikler ömrün boyunca SENİNLE OLSUN...sen çok ama çok değerli olduğunu ASLA unutmaa..nice nice nice mutlu yıllaraa güzelçok güzel yürekli insan...:106::106::106::106::106::106::105::105::105::105::105::105::173::173::173::173::172::172::172::172:
Dogum Günün Kutlu Olsun
İyiki doğdun Nice mutlu senelere
canim kardesim benimmmmm, cok sagol... sen ozur dileme sen birgun once kutladin zaten cok tsk ederim
insaALLAH... istersen, gunlugume yada yesil diye sayfam var kendimi tanittigim oraya gel... buralarda sohbet etmeyelim. sohbete gel diyemiyorum cunki orda ben yazana kadar sayfalar dolmus oluyor
Foruma ilk geldiğimde beni çok sıcak karşılıyan sen oldun ... ve yorumlarından anladığım kadarıyla rabbine kul olmayı benimseyen birisisin
umarım mahşer gününde peygamber efendimizle komşu olanlardan olursun ...
Doğum günün kutlu olsun canım
vallahi bu msjı kıskandım şimdi ve gerçekten bende duygulandım..mükemmel bi msj ve mükemmel bi dua.. bu güzel duanın aynısı senin içinde geçerli olsun mekselina..gerçekten harika demekten alamıyorum kendimi ve bak diyorum da gerçekten harika...(bu arada sanki dua bana edilmiş gibi bi hava sezdim kendimde)
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.