| Doğum günün kutlu olsun yesil83 |

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> | Doğum günün kutlu olsun yesil83 |

Hemşerim =)) Doğum Gnün kutlu Olsun.. nice senelere.. :)

doğum gününü özür dileyerek gecikmiş bir şekilde kutluyorum...tüm güzellikler ömrün boyunca SENİNLE OLSUN...sen çok ama çok değerli olduğunu ASLA unutmaa..nice nice nice mutlu yıllaraa güzelçok güzel yürekli insan...:106::106::106::106::106::106::105::105::105::105::105::105::173::173::173::173::172::172::172::172:

doğum gününü özür dileyerek gecikmiş bir şekilde kutluyorum...tüm güzellikler ömrün boyunca SENİNLE OLSUN...sen çok ama çok değerli olduğunu ASLA unutmaa..nice nice nice mutlu yıllaraa güzelçok güzel yürekli insan...:106::106::106::106::106::106::105::105::105::105::105::105::173::173::173::173::172::172::172::172:

canim kardesim benimmmmm, cok sagol... sen ozur dileme sen birgun once kutladin zaten :) cok tsk ederim

Dogum Günün Kutlu Olsun

sagol, cok tsk ederim

İyiki doğdun :) Nice mutlu senelere :)

sagolasin :)

canim kardesim benimmmmm, cok sagol... sen ozur dileme sen birgun once kutladin zaten :) cok tsk ederim

birgün önce ve bir gün sonra kutladım ama aynı gününde kutlayamadım..neyse ALLAH uzun ömür verirse inşallah seneye kutlarım:)

insaALLAH... istersen, gunlugume yada yesil diye sayfam var kendimi tanittigim oraya gel... buralarda sohbet etmeyelim. sohbete gel diyemiyorum cunki orda ben yazana kadar sayfalar dolmus oluyor :)

insaALLAH... istersen, gunlugume yada yesil diye sayfam var kendimi tanittigim oraya gel... buralarda sohbet etmeyelim. sohbete gel diyemiyorum cunki orda ben yazana kadar sayfalar dolmus oluyor :)

tmm ben bulamam galiba sen yorum yaz ben gelirim SEVE SEVE:)sohbet sayfası konusnda haklısın bir iki sayfa öncesine bakmak gerekiyor:)

Foruma ilk geldiğimde beni çok sıcak karşılıyan sen oldun ... ve yorumlarından anladığım kadarıyla rabbine kul olmayı benimseyen birisisin
umarım mahşer gününde peygamber efendimizle komşu olanlardan olursun ...

Doğum günün kutlu olsun canım :)

guzel ve icten duan icin cok tsk ederim.

inan cok duygulandim..
cok sagol kardesim cok sagol.

duygusalliktan ne yazdigimi bilememissim ama inan gonderdikten sonra aklima geldi :)

mesajimi gonderdim sonra dedim tuuuuu hepimizi demeyi unuttum diye ama icimden dedim :)

demezmiyim hicc :)

Foruma ilk geldiğimde beni çok sıcak karşılıyan sen oldun ... ve yorumlarından anladığım kadarıyla rabbine kul olmayı benimseyen birisisin
umarım mahşer gününde peygamber efendimizle komşu olanlardan olursun ...

Doğum günün kutlu olsun canım :)

vallahi bu msjı kıskandım şimdi:) ve gerçekten bende duygulandım..mükemmel bi msj ve mükemmel bi dua.. bu güzel duanın aynısı senin içinde geçerli olsun mekselina..gerçekten harika demekten alamıyorum kendimi ve bak diyorum da:D gerçekten harika...(bu arada sanki dua bana edilmiş gibi bi hava sezdim kendimde:D)

vallahi bu msjı kıskandım şimdi:) ve gerçekten bende duygulandım..mükemmel bi msj ve mükemmel bi dua.. bu güzel duanın aynısı senin içinde geçerli olsun mekselina..gerçekten harika demekten alamıyorum kendimi ve bak diyorum da:D gerçekten harika...(bu arada sanki dua bana edilmiş gibi bi hava sezdim kendimde:D)

ne demek istiyorsun sen he he he de bakem
yani foruma geldiğinde bende sana sıcak davrandım bana da dua etsen mi demek istiyorsun yahu bedava değil ki cıxs olmaz sen bana rep bilene vermedin ...

Şaka yaptım kardeşim umarım cümlemiz onun komşusu olmayı hak edenlerden oluruz ...Artı cemali zülcelalini de görmeyi nasip eder inş Rabbim

amin amin

:)

gulumsettiniz :)

InsaALALH ikinizde ve hepimizde cennetin kapsinda gullerin efendisi peygamber efendimiz (s.a.v) bizzat gullerle karsilar bizleri...sizleri...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri