---> Doğum Günün Kutlu Olsun Valetta (: nice senelere ... :)
Lilith Daughter of the Void Admin 12 Ağu 2012 #22 ---> Doğum Günün Kutlu Olsun Valetta Doğum günün kutlu olsun bacım.
Valetta Bayan Üye 12 Ağu 2012 #23 ---> Doğum Günün Kutlu Olsun Valetta Hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar saolun :106:
Görünmezadam Kayıtlı Üye 12 Ağu 2012 #24 ---> Doğum Günün Kutlu Olsun Valetta doğum günün kutlu olsun
Wu-Tang Kayıtlı Üye 12 Ağu 2012 #28 ---> Doğum Günün Kutlu Olsun Valetta Doğum günün kutlu olsun,nice güzel yaşlara.
M Mastor Kayıtlı Üye 12 Ağu 2012 #29 ---> Doğum Günün Kutlu Olsun Valetta Nice yaşlara, mutlu ve sağlıklı seneler olsun.
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 12 Ağu 2012 #30 ---> Doğum Günün Kutlu Olsun Valetta Nice Mutlu Yaşlara Canım .. Allah Sevdiklerinle Birlikte Uzun Hayırlı Mutlu ve Sağlıklı Bir Ömür Geçirmeni Nasip Etsin
---> Doğum Günün Kutlu Olsun Valetta Nice Mutlu Yaşlara Canım .. Allah Sevdiklerinle Birlikte Uzun Hayırlı Mutlu ve Sağlıklı Bir Ömür Geçirmeni Nasip Etsin
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 12 Ağu 2012 #32 ---> Doğum Günün Kutlu Olsun Valetta nıce yıllara
Valetta Bayan Üye 12 Ağu 2012 #33 ---> Doğum Günün Kutlu Olsun Valetta Saolun arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorumm :106:
H HaDeS Kayıtlı Üye 12 Ağu 2012 #34 ---> Doğum Günün Kutlu Olsun Valetta dogum gunun kutlu olsun,nice mutlu yillara
TaTLı-CaDı Hayalperest. Bayan Üye 13 Ağu 2012 #36 ---> Doğum Günün Kutlu Olsun Valetta Doğum günün kutlu olsun, nice senelere. :Ü
S Stinko Kayıtlı Üye 13 Ağu 2012 #37 ---> Doğum Günün Kutlu Olsun Valetta dogummmm gununnn kutluuu olsunnn ısılcımmm ) nıceeeee mutluu senelereee
---> Doğum Günün Kutlu Olsun Valetta dogummmm gununnn kutluuu olsunnn ısılcımmm ) nıceeeee mutluu senelereee
Valetta Bayan Üye 13 Ağu 2012 #38 ---> Doğum Günün Kutlu Olsun Valetta Herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum arkadaşlar saolun
R0hAt Kayıtlı Üye 13 Ağu 2012 #39 ---> Doğum Günün Kutlu Olsun Valetta En son ben yazayım dedim. Doğum günün kutlu olsun ve mutluluğun bir güne değil bir ömre yayılsın
---> Doğum Günün Kutlu Olsun Valetta En son ben yazayım dedim. Doğum günün kutlu olsun ve mutluluğun bir güne değil bir ömre yayılsın
R0hAt Kayıtlı Üye 13 Ağu 2012 #40 ---> Doğum Günün Kutlu Olsun Valetta En son ben yazayım dedim. Doğum günün kutlu olsun ve mutluluğun bir güne değil bir ömre yayılsın (Mesaj 2 kez gelmiş kusura bakma ) Son düzenleme: 13 Ağu 2012
---> Doğum Günün Kutlu Olsun Valetta En son ben yazayım dedim. Doğum günün kutlu olsun ve mutluluğun bir güne değil bir ömre yayılsın (Mesaj 2 kez gelmiş kusura bakma )