Doğum günün kutlu olsun abla , iyiki varsın nice beraberli senelere
Bakkk ben sana demistim kubilay kutlar diye. ondan once ben konu acsaydim kotu olurdu
Tekrardan dogum gunun kutlu olsun canim. Calistigimdan ksciriyorum kac gundur bu konu varmi yokmu diye aklimda olsada...
Seviliyorsun canim.
Doğum günün kutlu olsun
Pastan
Hediyen
Seni seviooruuummm iyiki varsın ablacımmm
Doğum günün kutlu olsun canım :R
Geç oldu biraz ama
dogun gununuz kutlu olsun
....VERY HAPPY BIRTHDAY TO YOU
saglıklı huzurlu bolluk bereket içinde hergün büyüyen bir aşkla geçireceginiz bir ömür diliyorum sizlere iyiki dogdun iyiki seni tanıdık seviliyosun ayşecim
Güzel Dilek ve Temennilerin İçin Teşekkür Ederim Tatlımbeğimmm
doğum gününü rötarlı olarak kutluyorum ama olsunn
tatlımm bu gün bir yaş daha geçti ömründen. geçen yılların sana pişmanlık yaşatmasın hiç bir zamna. bundan sonra ki yılların senin kararlarınla doluu. doğru yaşanalısı en güzel zamanlarınolsun. kimse seni üzmesin.
bir yıl daha yaşlanmasanda bir yıl daha ölüme yaklaşsan hayatın sanki ilk kez doğmulsun gibi uzun ve anlamlı olsun.
iyiki doğdun.
dilediğin tüm dilleklerin gerçek olsun
niceee benli senlere sana :love3::vala_02::vala_02:
nice senelere
arık kapansa konu yeter da bu kadar kutlama [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]
arık kapansa konu yeter da bu kadar kutlama [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]
Ben daha kutlamadim bilem. :3dth8:
Iyiki dogmussun, mutlu yillara canim :cy(19): [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]
Sana guzel bi supriz yapacaktim kendim calisma yapacaktim ama ise basladigim icin erkenden yattim hep hafta ici dogru durust siteye bile giremedim ama zaten 1 yada 2 haftaya is bitiyor yine issiz kaliyorum
Tekrardan nice senelere canim.
Sağol Canım Benim Düşünmen Bile Yeter. İşin Daha Önemli Bu Oluyor Bu Durumda
Teşekkürler Canım Bneim :cy(19):
Yok tatlim isim dha onemli degil bir insandan dunyada olan hic birsy onemli olamaz olmamali. Sen daha onemlisin..
Uykusuzluga dayanamiyorum sadece bide paintten resim yaomasini pek bilmiyorum laptibumda cd koyma yeri olmadigi icin kendi photoshop programimida yukleyemiyorum. O programim olsa guzel seyler cikaririm meydanada maalesef..
Birdahaki sefere ins. Artik.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.