[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] en sevdiğim pastadan teşekkür ederim hadi yiyek xD
Teşekkür ederim :Ü İnşallahNice senelere canım
kız cadııı xD benim gibi biri olmasın benden iyi olsun yaNice mutlu , saglikli yaslara lazkopat p Allah sana sennin ibi birini nasip eder insallah yeni yasin dilerim guzelliklerle dolu olur , öpüyorum cokcaaa
Teşekkürler umarım.Mutlu yıllar
İnşallah hepimiz mutlu olalım :ÜMutlu yıllar canım. Her şey gönlünce olsun. Hep mutlu ol.
Çok teşekkür ederim tatlım günlük işime yarıycakSana bir günlük aldım sanala herşeyi yazamazsın özel olanları yaz
Sana bana mücoya [MENTION=158737]Mjoy[/MENTION]
Tekrar nice yıllara iyi tanımışım :love3:
Çok teşekkür ederim tatlım bu sözler çok anlamlı, umarım o birileri hep yanımda olur :ÜHer sene bir yaşa veda ederiz. Önemli olan onu nasıl uğurladığımızdır.
Bu sene kendine bir güzellik yap bütün hüzünleri bütün kızgınlıklarını eski yaşınla beraber ardında bırak.
Hepsi senin yeni yaşında yeni tebessümler olarak kalsın
Yaşlanmak korkusu olmasın seneler geçsede aradan gözlerin hep mutlulukla baksın
Bu yeni yaşında yeni hatalar yap.
Bazen yere düş dizlerin kanasın ama hep elinden tutup kaldıracak insanların yanında ol
Doğum günün kutlu olsun canım:eda:
Dilerim herşey gönlünce olur :eda:
Teşekkür ederim ablacım. İnşallahhh :love3:Nice senelere. ALLAH hayirli uzun omurler versin.
İyiki doğmuşsun nice senelere
Teşekkürleeerrrnice senelere .)
Teşekkürler tatlımmm :ÜNice mutlu yıllaraaaaaa :R
Sağol abicim :Üdogum günün kutlu olsun,nice mutlu yıllara
Yeni yaşın hayırlı olsun!
Doğum gününüz kutlu olsun Emel Hanım.Sevdiklerinizle birlikte nice mutlu yıllara... :kk:
teşekkürler küçüğüm :vala_02:Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini ve sağlıklı seneler geçirmeni diliyorum. Doğum Günün Kutlu Olsun Ablacım
Teşekkürler gkhn xDdoğum gunun kutlu olsun nıce yıllara.. xD
nice senelere ...
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.