Doğum Günün Kutlu olsun gozdee (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Doğum Günün Kutlu olsun gozdee :)

Doğum günün kutlu olsun gözde nice yaşlara :)

buda hediyem bakalım beğenicekmisin :D

11286370.jpg

bu arada Tatlı-Cadı'nın hediyesinden ne çıktı çok merak ettim xD

Doğum günün kutlu olsun gözde nice yaşlara :)

buda hediyem bakalım beğenicekmisin :D

11286370.jpg

bu arada Tatlı-Cadı'nın hediyesinden ne çıktı çok merak ettim xD

ooo teşekkür ettim tatlı cadınınkinden ehliyet çıktığını varsayayımda araba işe yarasın yaş da tutuyo artık:)

teşekkür ettim :)

Güzel yürekli kardeşim
Bir de buradan kutlamak istedim Doğum Gününü..

Allah her daim yardımcın olsun..Hayırlı,sağlık ve başarı dolu ömürler ihsan etsin..

Sevgilerimle..

buket0014.jpg

Güzel yürekli kardeşim
Bir de buradan kutlamak istedim Doğum Gününü..

Allah her daim yardımcın olsun..Hayırlı,sağlık ve başarı dolu ömürler ihsan etsin..

Sevgilerimle..

buket0014.jpg

teşekkür ederim umarım karşılaşırız bir yerlerde yine sağol çok unutmadığın için düşündüğün için kendine iyi bak

İlk başta doğum günün daha sonra yeni yılın tekrardan kutlu olsun.İnşşalah Sağlıklı , Başarılı , Bol Kazançlı bir yıl geçirmen dileğiyle..

image.axd

Hediyen şimdilik sen benden ne bekliyorsan o çıksın seneye seni daha iyi tanıdığımda seneye burda olursan o zaman hediyeni belirlerim.

İlk başta doğum günün daha sonra yeni yılın tekrardan kutlu olsun.İnşşalah Sağlıklı , Başarılı , Bol Kazançlı bir yıl geçirmen dileğiyle..

image.axd

Hediyen şimdilik sen benden ne bekliyorsan o çıksın seneye seni daha iyi tanıdığımda seneye burda olursan o zaman hediyeni belirlerim.

teşekkür ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri