---> Doğum Günün Kutlu Olsun Amor :) doğum günün kutlu olsun, nice mutlu senelere...
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 4 Ocak 2013 #21 ---> Doğum Günün Kutlu Olsun Amor doğum günün kutlu olsun, nice mutlu senelere...
G gizliozne Bayan Üye 4 Ocak 2013 #22 ---> Doğum Günün Kutlu Olsun Amor Nice mutlu yaşlara canım , dilerim yeni yaşın yeni güzellikler sunar sana
---> Doğum Günün Kutlu Olsun Amor Nice mutlu yaşlara canım , dilerim yeni yaşın yeni güzellikler sunar sana
Lilith Daughter of the Void Admin 4 Ocak 2013 #25 ---> Doğum Günün Kutlu Olsun Amor Doğum günün kutlu olsun canım.
E Ente Bayan Üye 4 Ocak 2013 #28 ---> Doğum Günün Kutlu Olsun Amor Arzuuummm :eda: Mutlu yaşlar bitanem,gülücüklerin hep daim olsun Seviyorum seni çok çokk :R
---> Doğum Günün Kutlu Olsun Amor Arzuuummm :eda: Mutlu yaşlar bitanem,gülücüklerin hep daim olsun Seviyorum seni çok çokk :R
Rock SouL Kayıtlı Üye 6 Ocak 2013 #29 ---> Doğum Günün Kutlu Olsun Amor canim gecte olsa dogum gunun kutlu olsun, mutlu yillar.. seni tanimak guzel iyi ki varsin sipa xD
---> Doğum Günün Kutlu Olsun Amor canim gecte olsa dogum gunun kutlu olsun, mutlu yillar.. seni tanimak guzel iyi ki varsin sipa xD
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 6 Ocak 2013 #30 ---> Doğum Günün Kutlu Olsun Amor ana ben yenı goruyorum cnım nıce yıllara ıyıkı varsın da nerdesın
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 6 Ocak 2013 #31 ---> Doğum Günün Kutlu Olsun Amor [MENTION=153273]Amor[/MENTION] Görmedi Ama :R Zaman Aşımından dolayı Konuyu Kurallar Gereği Kilitliyorum :R Doğum Günün Tekrardan Kutlu Olsun :R
---> Doğum Günün Kutlu Olsun Amor [MENTION=153273]Amor[/MENTION] Görmedi Ama :R Zaman Aşımından dolayı Konuyu Kurallar Gereği Kilitliyorum :R Doğum Günün Tekrardan Kutlu Olsun :R