---> Doğru Söyle Aldattın Değil mi ? hyr.
A AnTipaTik Kayıtlı Üye 27 Mar 2011 #22 ---> Doğru Söyle Aldattın Değil mi ? sanane kardesım kurcalama
immortaL* Bayan Üye 18 Nis 2011 #25 ---> Doğru Söyle Aldattın Değil mi ? Hiç ilişkim olmadı şimdiye kadar .. Büyük laf etmek istemem ama aldatmak karakterime terstir, aldatacağımı sanmıyorum.
---> Doğru Söyle Aldattın Değil mi ? Hiç ilişkim olmadı şimdiye kadar .. Büyük laf etmek istemem ama aldatmak karakterime terstir, aldatacağımı sanmıyorum.
REiSS Kayıtlı Üye 18 Nis 2011 #26 ---> Doğru Söyle Aldattın Değil mi ? LoKuMuM<3' Alıntı: O kadar düşmedim Genişletmek için tıkla ... Hayır ~
---> Doğru Söyle Aldattın Değil mi ? LoKuMuM<3' Alıntı: O kadar düşmedim Genişletmek için tıkla ... Hayır ~
' Sєяєnαу ´ Bayan Üye 20 May 2011 #27 ---> Doğru Söyle Aldattın Değil mi ? ' İnci' Alıntı: hayır. sevdiğim varsada ASLA çıkmam. karşımdakini ve kendimi kandırmam. Genişletmek için tıkla ... .
---> Doğru Söyle Aldattın Değil mi ? ' İnci' Alıntı: hayır. sevdiğim varsada ASLA çıkmam. karşımdakini ve kendimi kandırmam. Genişletmek için tıkla ... .