---> DjAşıl_Emr mafeles yazdan yaza gelebiliyorum :(
Ö özgün :) Bayan Üye 19 Mar 2010 #42 ---> DjAşıl_Emr seni tanımak güzeldi kendını tanıttığın için teşekkürler umarım hep böyle güler kalan ömrünü hayatının aşkıyla geçirirsin ii forumlarr
---> DjAşıl_Emr seni tanımak güzeldi kendını tanıttığın için teşekkürler umarım hep böyle güler kalan ömrünü hayatının aşkıyla geçirirsin ii forumlarr
D DjAşıl_Emr Kayıtlı Üye 19 Mar 2010 #43 ---> DjAşıl_Emr AhuELa'S<3' Alıntı: mafeles yazdan yaza gelebiliyorum Genişletmek için tıkla ... malesef diimi.. özgün :)' Alıntı: seni tanımak güzeldi kendını tanıttığın için teşekkürler umarım hep böyle güler kalan ömrünü hayatının aşkıyla geçirirsin ii forumlarr Genişletmek için tıkla ... çok memnun oldum, hala devam ediyoruz işte bir aşk ile... çok teşekkür ederim.
---> DjAşıl_Emr AhuELa'S<3' Alıntı: mafeles yazdan yaza gelebiliyorum Genişletmek için tıkla ... malesef diimi.. özgün :)' Alıntı: seni tanımak güzeldi kendını tanıttığın için teşekkürler umarım hep böyle güler kalan ömrünü hayatının aşkıyla geçirirsin ii forumlarr Genişletmek için tıkla ... çok memnun oldum, hala devam ediyoruz işte bir aşk ile... çok teşekkür ederim.