---> Dizilerde ve filmlerde ağlar mısınız? Evet, nadir. (;
N nedenbendede Kayıtlı Üye 13 Şub 2012 #21 ---> Dizilerde ve filmlerde ağlar mısınız? Evet, nadir. (;
Wu-Tang Kayıtlı Üye 18 Şub 2012 #25 ---> Dizilerde ve filmlerde ağlar mısınız? Filmine göre bazen gözler doluyor da ağlama boyutuna gitmiyor.
---> Dizilerde ve filmlerde ağlar mısınız? Filmine göre bazen gözler doluyor da ağlama boyutuna gitmiyor.
REiSS Kayıtlı Üye 19 Şub 2012 #26 ---> Dizilerde ve filmlerde ağlar mısınız? Bazen Gözlerimin Dolduğu Oluyor. Özellikle Şehitlerimizin Hikayelerini Konu Alan Filmlerde Hiç Tutamıyorum Kendimi. .
---> Dizilerde ve filmlerde ağlar mısınız? Bazen Gözlerimin Dolduğu Oluyor. Özellikle Şehitlerimizin Hikayelerini Konu Alan Filmlerde Hiç Tutamıyorum Kendimi. .
petaliza Bayan Üye 19 Şub 2012 #27 ---> Dizilerde ve filmlerde ağlar mısınız? hemde çok. hatta cizgi filmde bile ağlıyorum.Hatta haftalarca etkisinden kurtulamıyorum. o yüzden film komik değilse izlemiyorum artık.
---> Dizilerde ve filmlerde ağlar mısınız? hemde çok. hatta cizgi filmde bile ağlıyorum.Hatta haftalarca etkisinden kurtulamıyorum. o yüzden film komik değilse izlemiyorum artık.
G Gökbörü Kayıtlı Üye 2 Eki 2012 #32 ---> Dizilerde ve filmlerde ağlar mısınız? askeri olayları konu alan filmlerde ağlarım
Earl Freyja Bayan Üye 24 Ocak 2016 #36 ---> Dizilerde ve filmlerde ağlar mısınız? Çok üzülürsem ağlarım
Turquaze Kayıtlı Üye 24 Ocak 2016 #37 ---> Dizilerde ve filmlerde ağlar mısınız? Bazen olabiliyor.Ağlamak değilde göz yaşarması şeklinde ...
---> Dizilerde ve filmlerde ağlar mısınız? Bazen olabiliyor.Ağlamak değilde göz yaşarması şeklinde ...
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 25 Ocak 2016 #38 ---> Dizilerde ve filmlerde ağlar mısınız? Bazen ağlarım, etkileyiciyse.