ewt hemen zaplarım
AnqéŁ ~ Bayan Üye 26 Kas 2008 #42 Dizi izLemiorum ( KurtLar vadisi haric o istista..) Onun dısında mac fln oLursa Devre arasında değiştiririm.
Dizi izLemiorum ( KurtLar vadisi haric o istista..) Onun dısında mac fln oLursa Devre arasında değiştiririm.
ĎÅŖĶÃЙģĘĻ Bayan Üye 4 Ocak 2009 #53 HaYır İzLeRim RekLamLaRı doğrusu reklamları daha çok seviyorum...
-_-sweetemo-_- Bayan Üye 19 Nis 2011 #54 ---> DiziLéR RéKLama GiRDiğinDE KanaLI DéqişTiRiR mİsİniz..?? evet hemde direk.. ama yeni reklamla başlangıç yapmışlarsa izlerim
---> DiziLéR RéKLama GiRDiğinDE KanaLI DéqişTiRiR mİsİniz..?? evet hemde direk.. ama yeni reklamla başlangıç yapmışlarsa izlerim
senanesrin Bayan Üye 3 May 2011 #55 ---> DiziLéR RéKLama GiRDiğinDE KanaLI DéqişTiRiR mİsİniz..?? şöyle....... reklamda Beren varsa, o bittikten sonra değiştiririm....
---> DiziLéR RéKLama GiRDiğinDE KanaLI DéqişTiRiR mİsİniz..?? şöyle....... reklamda Beren varsa, o bittikten sonra değiştiririm....
A Adelia Bayan Üye 3 May 2011 #56 ---> DiziLéR RéKLama GiRDiğinDE KanaLI DéqişTiRiR mİsİniz..?? evet....
TheWhisper Kayıtlı Üye 7 May 2011 #57 ---> DiziLéR RéKLama GiRDiğinDE KanaLI DéqişTiRiR mİsİniz..?? Duruma Göre Değişir
ashli Bayan Üye 7 May 2011 #58 ---> DiziLéR RéKLama GiRDiğinDE KanaLI DéqişTiRiR mİsİniz..?? Sinir olduğum reklamlar çok yayınlanıyorsa değişirim..
---> DiziLéR RéKLama GiRDiğinDE KanaLI DéqişTiRiR mİsİniz..?? Sinir olduğum reklamlar çok yayınlanıyorsa değişirim..
Buğra1 Kayıtlı Üye 7 May 2011 #59 ---> DiziLéR RéKLama GiRDiğinDE KanaLI DéqişTiRiR mİsİniz..?? O değilde ben bu başlığı da değiştiririm (düzeltirim) xD
---> DiziLéR RéKLama GiRDiğinDE KanaLI DéqişTiRiR mİsİniz..?? O değilde ben bu başlığı da değiştiririm (düzeltirim) xD
ashli Bayan Üye 8 May 2011 #60 ---> DiziLéR RéKLama GiRDiğinDE KanaLI DéqişTiRiR mİsİniz..?? GFBuqra' Alıntı: O değilde ben bu başlığı da değiştiririm (düzeltirim) xD Genişletmek için tıkla ... Haklısın yaa nasıl farketmedim xD
---> DiziLéR RéKLama GiRDiğinDE KanaLI DéqişTiRiR mİsİniz..?? GFBuqra' Alıntı: O değilde ben bu başlığı da değiştiririm (düzeltirim) xD Genişletmek için tıkla ... Haklısın yaa nasıl farketmedim xD