Dizi sürelerinin kısaltılmasına siz de destek olun...

---> Dizi sürelerinin kısaltılmasına siz de destek olun...

izleyici kitlesi zaten gençti bunu son 10 yıldaki gençlik dizilerindeki artıştanda anlayabiliriz. kaldıki eğer izleyicimiz gençleşiyor deyip hala standartı yakalayamıyorsak dizilerimizde ( standart diyorum çünkü bizim dizilerimiz standartın altında ) durum daha vahim. sen demek istediğimi anlamadın sanırım. en çok izleyici kitlesine sahip dizilerde bile kalite yerlerde sürünüyor. içeriği doldurmak yerine süreyi doldurunca sen gibi farkındalığı yüksek olanlar şikayetçi oluyor. bizim seyircimizde boş içerikli uzun süreli dizileri izliyor yani pekte şikayetçi gibi durmuyor.

anladım. ama rating ölçümünün doğruluğuna da pek inanmıyorum aslında.

en çok izleyici kitlesine sahip dizilerde bile kalite yerlerde sürünüyor. içeriği doldurmak yerine süreyi doldurunca sen gibi farkındalığı yüksek olanlar şikayetçi oluyor. bizim seyircimizde boş içerikli uzun süreli dizileri izliyor yani pekte şikayetçi gibi durmuyor.
Bizim gibi düşünenler azınlıkta bence de. İnsanlar saatlerce TV başında durmaktan oldukça memnunlar.

bi leyla ile mecnun vardı o da kalktı daha da izlemem zateeeen

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
Geri