Dizi sürelerinin kısaltılmasına siz de destek olun...

---> Dizi sürelerinin kısaltılmasına siz de destek olun...

Ettim. :) edilmesi gerekiyor. Yabancı dizi yerine TÜRK dizisi izlemek istiyoruz ama vaktimiz yok o kadar.

bende imzaladım 90 dakika çok uzun süre, dizi değil sanki oskar ödüllü film izliyoz

dizi arası reklam izlemiyorki millet reklam arası dizi izliyor doğal olarakta 90 dakika oluyor

imzalamak bir kenara trük e de dilekçeyi yazın arkadaşlar lütfen. rtük'e ulaşan dilekçeler daha önemli :)

İmzalamayın Beyler

Bırakın Çalışsın Çok Değerli Ünsüzlerimiz.

dizi arası reklam izlemiyorki millet reklam arası dizi izliyor doğal olarakta 90 dakika oluyor

yoo. haklısın reklamlar çok uzun ama izi süreleri de uzun. dizi reklamsız 90 dakika sürüyor. 20:00'de başlayan dizi özetti, reklamdı derken 23:30 da bitiyor.

Kisalmasin.
Dizilerin kisaltilmasi yerine reklamlarin azaltilmasina kampanya acin destekliyelim.

Kisalmasin.
Dizilerin kisaltilmasi yerine reklamlarin azaltilmasina kampanya acin destekliyelim.

Diziler kısalmazsa kalite artmaz, gittikçe daha da azalır. Oturup cap sayfalarında dalga geçeriz. ve bütün dünya.

Kardeşim reklamsız izlesen gene 90 dakika. Git bak bakalım hangi yabancı ülkede 90 dakika dizi var?

Kardeşim reklamsız izlesen gene 90 dakika. Git bak bakalım hangi yabancı ülkede 90 dakika dizi var?

modum hatırlarsan eskiden diziler 20:30'da başlar, 21:45te başka dizi başlardı. eskiden diziler maximum 1 saat olurdu. bahsettiğim yıllar 2000li yılların başı. sonra 10ar dakika 10ar dakika çaktırmadan arttırdılar.

modum hatırlarsan eskiden diziler 20:30'da başlar, 21:45te başka dizi başlardı. eskiden diziler maximum 1 saat olurdu. bahsettiğim yıllar 2000li yılların başı. sonra 10ar dakika 10ar dakika çaktırmadan arttırdılar.

Mahfettiler bizi

böyle olmasını bir sebebide izleyiciler malesef hiç bir zaman kalite olarak yabancı dizilerin seviyesine çıkamayacağız hep aynı şeylerin etrafında döneceğiz

İmzalamayın Beyler

Bırakın Çalışsın Çok Değerli Ünsüzlerimiz.
Aynen haa. 4 gün çalışıyorlar diye binbir şikayet. Dünyanın parasını kazanıyorlar.
Kokain partilerinde stres atıyorlar keyiften.
Niye onlara iyilik yapalım.

böyle olmasını bir sebebide izleyiciler malesef hiç bir zaman kalite olarak yabancı dizilerin seviyesine çıkamayacağız hep aynı şeylerin etrafında döneceğiz

izleyici kitlesi yavaş yavaş gençleşiyor. katılmıyorum görüşüne.

Aynen haa. 4 gün çalışıyorlar diye binbir şikayet. Dünyanın parasını kazanıyorlar.
Kokain partilerinde stres atıyorlar keyiften.
Niye onlara iyilik yapalım.

onlara iyilik yapmış olmazsın. -ki süreler kısalırsa ücretleri de kısalır.

izleyici kitlesi yavaş yavaş gençleşiyor. katılmıyorum görüşüne.

izleyici kitlesi zaten gençti bunu son 10 yıldaki gençlik dizilerindeki artıştanda anlayabiliriz. kaldıki eğer izleyicimiz gençleşiyor deyip hala standartı yakalayamıyorsak dizilerimizde ( standart diyorum çünkü bizim dizilerimiz standartın altında ) durum daha vahim. sen demek istediğimi anlamadın sanırım. en çok izleyici kitlesine sahip dizilerde bile kalite yerlerde sürünüyor. içeriği doldurmak yerine süreyi doldurunca sen gibi farkındalığı yüksek olanlar şikayetçi oluyor. bizim seyircimizde boş içerikli uzun süreli dizileri izliyor yani pekte şikayetçi gibi durmuyor.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
Geri