---> + - Diyalogları + Do you speak english ? - Ayıpsın. I'm çatır çatır English.
Heulwen Kayıtlı Üye 11 Eyl 2013 #21 ---> + - Diyalogları + Do you speak english ? - Ayıpsın. I'm çatır çatır English.
Heulwen Kayıtlı Üye 11 Eyl 2013 #22 ---> + - Diyalogları - Anne ben intihar edicem. + Baban duyarsa öldürür seni.
Heulwen Kayıtlı Üye 11 Eyl 2013 #23 ---> + - Diyalogları + Abi bu Böcek ilacının tarihi geçmiş. - Doğru söylüyorsun yenisini getir değiştirelim böcekler zehirlenir falan.
---> + - Diyalogları + Abi bu Böcek ilacının tarihi geçmiş. - Doğru söylüyorsun yenisini getir değiştirelim böcekler zehirlenir falan.
Heulwen Kayıtlı Üye 11 Eyl 2013 #24 ---> + - Diyalogları + Oğlunuz ne iş yapıyor ? - Benzinli arabaya biniyor + Verdik gitti.
Heulwen Kayıtlı Üye 11 Eyl 2013 #25 ---> + - Diyalogları + Kulaklık var ya kulağımda kanka duymamışım kusura bakma . - Müzik mi dinliyodun? + Yok ! Kuleden iniş izni istiyodum, pilot oldum ben.
---> + - Diyalogları + Kulaklık var ya kulağımda kanka duymamışım kusura bakma . - Müzik mi dinliyodun? + Yok ! Kuleden iniş izni istiyodum, pilot oldum ben.
Heulwen Kayıtlı Üye 11 Eyl 2013 #26 ---> + - Diyalogları + Birinin gitmesi için napıyormuşuz ? - Çok seviyormuşuz.
Heulwen Kayıtlı Üye 11 Eyl 2013 #27 ---> + - Diyalogları + Kolundaki ney ? - Doğum lekesi + Ne zaman çıktı - Kalk terket bu şehri !
Heulwen Kayıtlı Üye 11 Eyl 2013 #28 ---> + - Diyalogları + Arıyor mu? - Hayır. + Mesaj atıyor mu? - Hayır. + Umurunda mı? - Hayır. + Canın yanıyor mu? - EVET.
---> + - Diyalogları + Arıyor mu? - Hayır. + Mesaj atıyor mu? - Hayır. + Umurunda mı? - Hayır. + Canın yanıyor mu? - EVET.
Heulwen Kayıtlı Üye 11 Eyl 2013 #29 ---> + - Diyalogları + Ellerimde çiçekler kapında sırıl sıklam görürsen bir gün şaşırma. - Ya slk slk hrketler yapıysn ya babam vurur bizi skn glme.s.s
---> + - Diyalogları + Ellerimde çiçekler kapında sırıl sıklam görürsen bir gün şaşırma. - Ya slk slk hrketler yapıysn ya babam vurur bizi skn glme.s.s
Heulwen Kayıtlı Üye 11 Eyl 2013 #30 ---> + - Diyalogları + Adın ne ? - Hazal + Ne haz alcm yha spk msn sn yha .s
Heulwen Kayıtlı Üye 11 Eyl 2013 #31 ---> + - Diyalogları - Güneşte patlama olmuş Rıza Baba + Tamam yakınız Aylin. Bas Ali bas !
Heulwen Kayıtlı Üye 11 Eyl 2013 #32 ---> + - Diyalogları + Kanka kızda bi bacak var of görmen lazım - Bi tane mi var ? + He bi tane var ! mayına basmış, Vietnam gazisi kız !
---> + - Diyalogları + Kanka kızda bi bacak var of görmen lazım - Bi tane mi var ? + He bi tane var ! mayına basmış, Vietnam gazisi kız !
Heulwen Kayıtlı Üye 11 Eyl 2013 #33 ---> + - Diyalogları + Komik olduğunu mu sanıyorsun? - Bence çok sevimliyim.
Heulwen Kayıtlı Üye 11 Eyl 2013 #35 ---> + - Diyalogları - Dünya’nın en güzel yeri neresi biliyor musun? + Neresi? - Az kaysana.
Heulwen Kayıtlı Üye 11 Eyl 2013 #37 ---> + - Diyalogları - Do you speak English? + Evet ama annem yabancılarla konuşma dedi. - What? + Israr etmeee konuşmam!
---> + - Diyalogları - Do you speak English? + Evet ama annem yabancılarla konuşma dedi. - What? + Israr etmeee konuşmam!
Heulwen Kayıtlı Üye 11 Eyl 2013 #38 ---> + - Diyalogları - Mesleğin nedir ? + Doktorum ben - Aaa bende hangi üniversiteden ? + Show tv mezunuyum Fox'da master yapıyorum
---> + - Diyalogları - Mesleğin nedir ? + Doktorum ben - Aaa bende hangi üniversiteden ? + Show tv mezunuyum Fox'da master yapıyorum
Heulwen Kayıtlı Üye 11 Eyl 2013 #39 ---> + - Diyalogları + Onunla sevgili misin? - HAYIR + O zaman niye kıskanıyorsun? - Bilmiyorum.