- abi lise nasıl bi yer ? + kardesim 50 alıy10 seviniy10 - abi 10 lar ne + 10 gün gitmiy10 kalıy10
Heulwen Kayıtlı Üye 11 Eyl 2013 #1 - abi lise nasıl bi yer ? + kardesim 50 alıy10 seviniy10 - abi 10 lar ne + 10 gün gitmiy10 kalıy10
Heulwen Kayıtlı Üye 11 Eyl 2013 #2 ---> + - Diyalogları +Kanka bu nasıl açılıyodu -Lan bırak bişeyi beceremiyorsun şimdi bu böyle (kırdı)
---> + - Diyalogları +Kanka bu nasıl açılıyodu -Lan bırak bişeyi beceremiyorsun şimdi bu böyle (kırdı)
Heulwen Kayıtlı Üye 11 Eyl 2013 #3 ---> + - Diyalogları - Anne beeen acıktııııııııııııııım + Git kendin hazırla. - Neyse sonra yerim ben. O kadar da aç değilim.
---> + - Diyalogları - Anne beeen acıktııııııııııııııım + Git kendin hazırla. - Neyse sonra yerim ben. O kadar da aç değilim.
Heulwen Kayıtlı Üye 11 Eyl 2013 #4 ---> + - Diyalogları Kızlarda ; - Havuza gidelim mi canım ? + Hayır, sevgilim kızıyor Erkeklerde ; - Kanka sevgilin kızmasaydı havuza giderdik + Gidek olum yav nerden duycak.
---> + - Diyalogları Kızlarda ; - Havuza gidelim mi canım ? + Hayır, sevgilim kızıyor Erkeklerde ; - Kanka sevgilin kızmasaydı havuza giderdik + Gidek olum yav nerden duycak.
Heulwen Kayıtlı Üye 11 Eyl 2013 #6 ---> + - Diyalogları - Baba tatil bitiyor. + Size ne dayanıyorki zaten.
Heulwen Kayıtlı Üye 11 Eyl 2013 #7 ---> + - Diyalogları + Sinemaya gidelim mi? - Film mi izlicez ? + Yo koltukları falan sayarız.
Heulwen Kayıtlı Üye 11 Eyl 2013 #8 ---> + - Diyalogları - Sevgilin var mı ? + Var - Günde kaç defa buluşuyorsunuz ? + 5 defa.
Heulwen Kayıtlı Üye 11 Eyl 2013 #9 ---> + - Diyalogları - Bana güzel bir şey söylesene ? + Sen. - Daha güzel bir şey ? - Biz.
Heulwen Kayıtlı Üye 11 Eyl 2013 #10 ---> + - Diyalogları + Anne benim neden sevgilim yok. - Atlet giymezsen olmaz tabi.
Heulwen Kayıtlı Üye 11 Eyl 2013 #11 ---> + - Diyalogları - Sevgilin güzel mi oğlum ? + Hayır ama instagram kullanıyor anne.
Heulwen Kayıtlı Üye 11 Eyl 2013 #12 ---> + - Diyalogları - Çabuk cevap ver nerdeydin bu saate kadar? + Anne arkadaşlarla bişe'.. - Sus cevap verme
---> + - Diyalogları - Çabuk cevap ver nerdeydin bu saate kadar? + Anne arkadaşlarla bişe'.. - Sus cevap verme
Heulwen Kayıtlı Üye 11 Eyl 2013 #13 ---> + - Diyalogları - Gitme ! + Kalmam için bir neden söyle. - Biz de klima var.
Heulwen Kayıtlı Üye 11 Eyl 2013 #14 ---> + - Diyalogları - Kola mı istersiniz Fanta mı ? + AYSTİĞĞ ŞEFTAAAĞĞLİİİİİİ
Heulwen Kayıtlı Üye 11 Eyl 2013 #15 ---> + - Diyalogları - Kanka dışarı gelsene? + Gelemem sevgilim kızıyor - Senin sevgilin mi vardı lan? + Yoktu dimi? Geliyom tamam.
---> + - Diyalogları - Kanka dışarı gelsene? + Gelemem sevgilim kızıyor - Senin sevgilin mi vardı lan? + Yoktu dimi? Geliyom tamam.
Heulwen Kayıtlı Üye 11 Eyl 2013 #16 ---> + - Diyalogları + Çaldıran savaşını kim başlatmıştır ? - Kontörü olmayanlar.
Heulwen Kayıtlı Üye 11 Eyl 2013 #17 ---> + - Diyalogları - En iyi misafir hangisidir ? + Gelmeyen misafir.
Heulwen Kayıtlı Üye 11 Eyl 2013 #20 ---> + - Diyalogları - Özür dilersen affederim. + Özür dilerim. - Affe.