degerli düşlerforum üyeleri dişlerinizi fırçalarmısınız..?????
İnciBaran Bayan Üye 17 Eyl 2011 #2 ---> Dişlerinizi fırçalarmısınız???? tam anketi ekletecektim...yanlışıkla enıra bastım malesef.. evet fırçalarım hayır fırçalamam.. kafama estigimde fırçalarım.. iyi paylaşımlar..
---> Dişlerinizi fırçalarmısınız???? tam anketi ekletecektim...yanlışıkla enıra bastım malesef.. evet fırçalarım hayır fırçalamam.. kafama estigimde fırçalarım.. iyi paylaşımlar..
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 17 Eyl 2011 #5 ---> Dişlerinizi fırçalarmısınız???? Kafama estiğinde fırçalarım.
karagümrük Kayıtlı Üye 17 Eyl 2011 #7 ---> Dişlerinizi fırçalarmısınız???? Kafama estiğinde fırçalarım.
İnciBaran Bayan Üye 17 Eyl 2011 #8 ---> Dişlerinizi fırçalarmısınız???? İnciBaran' Alıntı: degerli düşlerforum üyeleri dişlerinizi fırçalarmısınız..????? Genişletmek için tıkla ... ' ParadokS' Alıntı: Düzenledim konunuzu. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim,.. evet fırçalarım..
---> Dişlerinizi fırçalarmısınız???? İnciBaran' Alıntı: degerli düşlerforum üyeleri dişlerinizi fırçalarmısınız..????? Genişletmek için tıkla ... ' ParadokS' Alıntı: Düzenledim konunuzu. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim,.. evet fırçalarım..
M Mastor Kayıtlı Üye 17 Eyl 2011 #9 ---> Dişlerinizi fırçalarmısınız???? Kafam eserse fırçalıyorum, bir türlü alışkanlık kazandıramadım kendime :H
---> Dişlerinizi fırçalarmısınız???? Kafam eserse fırçalıyorum, bir türlü alışkanlık kazandıramadım kendime :H
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 17 Eyl 2011 #12 ---> Dişlerinizi fırçalarmısınız???? Evet.
endLesS Webmaster 17 Eyl 2011 #13 ---> Dişlerinizi fırçalarmısınız???? Evet Düzenli olarak yılda 2 kere fırçalarım
ashli Bayan Üye 17 Eyl 2011 #16 ---> Dişlerinizi fırçalarmısınız???? Düzenli bir şekilde fırçalarım...