"Dişi Şeytanlar"dan çocuklara yardım..

karagümrük

Kayıtlı Üye
Mersin İdmanyurdu'nun başarılı bayan taraftarları "Dişi Şeytanlar" 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası nedeniyle durumu iyi olmayan çocuklara kıyafet yardımında bulundu.

disiSeytanlar_cocuklar.jpg


Volkan TOSLAK / MERSİN

Mersin İdmanyurdu tribünlerinin melekleri olan "Dişi Şeytanlar" 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası nedeniyle maddi durumu iyi olmayan çocuklara çeşitli armağanlar hediye etti.

9 - 13 yaş gurubu çocuklara toplanan yardımlaral kıyafetler alan Dişi Şeytanlar'ın etkinliğine Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam ve futbolcularda destek verdi. Mersin idman Yurdu Taraftarlar Derneği Başkanı Aydın Demirci, Murat Tanış'ında katıldığı etkinlikte çocuklar gönüllerince eğlenme imkanı buldu.

Nurullah Sağlam etkinlikle bedensel engelli Tolgahan Gür'ün yanından bir an olsun ayrılmadı. Sağlam etkinlik boyunca Tolgahan'la sohbet etti. Nurullah Sağlam, yapılan etkinlikten dolayı Dişi Şeytanlara teşekkür etti. Projelerin Mersin açısından önemli olduğunu ifade eden Sağlam, çocuğundan, genç insanına ve yaşlısına kadar herkesin tribünlere gelerek takımlarına destek vermesinin önemli olduğunu söyledi.

Dişi Şeytanlar Grubu Kurucu Başkanı Derya Demirci ise bu tür etkinlikleri devamlı yapmaya çalıştıklarını söyledi. Amaçlarının özellikle yoksul ve durumu olmayan çocuklara yardımcı olmak olduğunu ifade eden Demirci, "Bu etkinlik için gece gündüz demeden çalıştık. Çocukların sevinmesi ve mutlu olması yorgumluğumuzu aldı. Bize destek veren herkese teşekkür ederiz. Bu tür etkinliklerimiz ilerleyen zamanlarda da devam edecektir" dedi.


nrlhSglm_ccklr.jpg
 
---> "Dişi Şeytanlar"dan çocuklara yardım..

Diş Şeytanları Böyle bir organizasyon yaptıgı ıcın tebrık edıyorum :)
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst