Director23&Emre'nin Günlüğü

---> Director23&Emre'nin Günlüğü

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]

Gazetelerini haftada bir isterim şahsen , ayda bir değil :)
Yardımcı olmak babında haber değeri taşırmı bilmem ama yukarıda ki yazmış olduğum günlükte isim konusu gazeteni doldurabilir abla :D

Yapmaya calisirim :)
Ozaman gunlugunu takip edeyim. Sende buraya siteden uyelerden haber ver bana :) gunlugunu inceleyeyim :)

14.02.2013 | Romantik Komedi 2

Özel bir gün daha...

Bu özel günde , benim gibi yalnız olan dostlarımla yapılacak en güzel şeyin "Romantik Komedi Bekarlığa Veda" adlı filme gitmek olacağına karar verdik ve soluğu sinemada aldık :)

Tarihler 14.02.2012'yi gösterdiğinde biz aynı ekiple "Romantik Komedi 1 " i izlemeye gitmiştik. Aradan tam 1 yıl geçmiş ve aynı ekip bu sefer filmin 2.sini izlemekteydi . Zaman nasılda çabuk geçiyor . :)

Daha önce bahsettim mi bilmiyorum belki bileniniz vardır . Ben büyük bir Sinem Kobal hayranıyım . :R Çok seviyorum onu :eda: Bütün dizi ve filmlerini takip eder kaçırmam. Filmde yine herzaman ki gibi çok güzel ve başarılıydı :R

Filme gelecke olursak , 1.sinden sonra beklentiyi çok yüksek tuttum sanırım bu yüzden 2.si biraz benim için duruk geçti. Yiğit karakterini canlandıran Gürgen Öz o sırada sahneye çıktı ve her defasında koparmayı başardı :) Uzatmayalım ya film geçer not aldı . Tavsiye ederim :)

Kapanışı bu güzel filmin müziğiyle yapmak istiyorum :)
Dinlerken içim kıpır kıpır oluyor :R

Iyy sibel kobayi hic sevmem. Sevmem derken begenmiyorum hic.
Yoksa sevip sevmeyecegim birsey olmadi ama hic begenmiyorum :)
Mumkunse hic bir dizi sinemada rol almasin ama sen seviyormussun :) tabi insanlarin sevdikleri sevmedikleri tartisilamaz :)
Iyibetmissiniz sinemaya gitmekle :) teselli olmustur.

Iyy sibel kobayi hic sevmem. Sevmem derken begenmiyorum hic.
Yoksa sevip sevmeyecegim birsey olmadi ama hic begenmiyorum :)
Mumkunse hic bir dizi sinemada rol almasin ama sen seviyormussun :) tabi insanlarin sevdikleri sevmedikleri tartisilamaz :)
Iyibetmissiniz sinemaya gitmekle :) teselli olmustur.

Sibel'i bende sevmem ama Sinem can'dır :eda: xD
Çok tatlı bir kız abla ya niye öyle diyon :uzgunkiz:

16.02.2013 | Çaydaçıra

Selam Günlük :hi:

Dün gece Beyaz Show'a Romantik Komedi filmi oyuncularının katılacağını öğrenince hemen tv başına geçtim ve Sinem Kobal'ımı beklemeye başladım. Ama ne yazık ki hayal kırıklığına uğradım :M Filmde oynayan çoğu oyuncu katılmıştı fakat;Sinem Kobal yoktu ...

Yaşanılan hayal kırıklığından sonra tv'yi kapattım internette dolaşmaya başladım ve ne göreyim .. Sinem Kobal ve Engin Altan Düzyatan(şiir gibi ismi var bu adamın da) yarın sabah 09:00'da Cinemania adlı bir programa katılacaklarını öğrendim.

11 den önce kalkamayan ben bu sabah 9 da kalktım ve programı büyük bir zevk ile izledim :R Seviyorum Seni Sinemmmmmmm :eda:

Akşama doğru çarşıya çıktım. Pazar günü oynanılacak Bursaspor-Elazığspor karşılaşması için Bursaya gidecek olan arkadaşlarımı uğurladım. :) Bende gitmeyi çok istiyordum ama nasip olmadı.

Bursa'yı çok severim. En son 2 yıl önce gitmiştim. Özledim Ulucamisi'ni,Tophanesi'ni,İskenderi'ni ... :R En kısa zaman da gitmek dileğiyle.

Yarın ki maça gelecek olursak . Armanda ki ÇAYDAÇIRA için yüreğinizi koyun Gakgoş'lar iyi bir netice ile dönün.

İnsin davula tokmak
Başlasın ÇAYDAÇIRA

Başarılar :R

27.06.2013

Esenlikler & Selamunaleyküm

Bir sürelik aranın ardından tekrar dönüş yapmış bulunmaktayım.
Yoğun bir çalışma temposunun ardından bugün itibariyle işten ayrılmış bulunmaktayım. Eh yeter artık biraz tatil zamanı :)

ooooooooooooo Reissssssssssss Mekanaaa girişşş yaparrr dikkatt :D

27.06.2013

Esenlikler & Selamunaleyküm

Bir sürelik aranın ardından tekrar dönüş yapmış bulunmaktayım.
Yoğun bir çalışma temposunun ardından bugün itibariyle işten ayrılmış bulunmaktayım. Eh yeter artık biraz tatil zamanı :)

Hosgeldin emre. Gekisine cok sevindim. Birsey sorcamda cam devirmek istemem:) seninle beraber gidende gelecekmi?

Hosgeldin kardesim bu [MENTION=152507]Stinko[/MENTION] ya uyma sen princci booosss xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri