---> Dinlemiş Olduğunuz Şarkının Sözlerini Buraya Yazalım Çamlıkta doğdu aşkımız uzandı göklere...
Silencio Kayıtlı Üye 4 Nis 2014 #281 ---> Dinlemiş Olduğunuz Şarkının Sözlerini Buraya Yazalım Çamlıkta doğdu aşkımız uzandı göklere...
T TuNa_HaN Kayıtlı Üye 12 Nis 2014 #282 ---> Dinlemiş Olduğunuz Şarkının Sözlerini Buraya Yazalım kuru kuru gitmek olmaz bir dilek dile
BadMatmazel توغبه Prenses 13 Nis 2014 #283 ---> Dinlemiş Olduğunuz Şarkının Sözlerini Buraya Yazalım Aşkı tatmadan önce ölmek istemem
Silencio Kayıtlı Üye 17 Nis 2014 #284 ---> Dinlemiş Olduğunuz Şarkının Sözlerini Buraya Yazalım Akşamlar kaldı, akşamlarda parmak izlerin...
---> Dinlemiş Olduğunuz Şarkının Sözlerini Buraya Yazalım Akşamlar kaldı, akşamlarda parmak izlerin...
Earl Freyja Bayan Üye 17 Nis 2015 #285 ---> Dinlemiş Olduğunuz Şarkının Sözlerini Buraya Yazalım The shadows of your heart are hanging in the sweet, sweet air
---> Dinlemiş Olduğunuz Şarkının Sözlerini Buraya Yazalım The shadows of your heart are hanging in the sweet, sweet air
BadMatmazel توغبه Prenses 22 Ağu 2015 #286 ---> Dinlemiş Olduğunuz Şarkının Sözlerini Buraya Yazalım Kimse yerime sevdimi senii?
N Nuyageva Bayan Üye 19 Eyl 2015 #287 ---> Dinlemiş Olduğunuz Şarkının Sözlerini Buraya Yazalım Simdi uzaklardasin...Hayallerdesin...Rüyalardasin... Yalniz kendi derdinde,kendi halinde,derinlerdesin...
---> Dinlemiş Olduğunuz Şarkının Sözlerini Buraya Yazalım Simdi uzaklardasin...Hayallerdesin...Rüyalardasin... Yalniz kendi derdinde,kendi halinde,derinlerdesin...
BadMatmazel توغبه Prenses 20 Eyl 2015 #288 ---> Dinlemiş Olduğunuz Şarkının Sözlerini Buraya Yazalım Birgün benden şikayet ettiğin ne varsa özleyeceksin
---> Dinlemiş Olduğunuz Şarkının Sözlerini Buraya Yazalım Birgün benden şikayet ettiğin ne varsa özleyeceksin
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 21 Eyl 2015 #289 ---> Dinlemiş Olduğunuz Şarkının Sözlerini Buraya Yazalım Varsın olsun yar olmasın Yokluğuyla da yaşarım
---> Dinlemiş Olduğunuz Şarkının Sözlerini Buraya Yazalım Varsın olsun yar olmasın Yokluğuyla da yaşarım
BadMatmazel توغبه Prenses 23 Eyl 2015 #290 ---> Dinlemiş Olduğunuz Şarkının Sözlerini Buraya Yazalım Bana aşkı haram edip hala gülüyorsa Küçülmeyi gurur sayıyorsa Zalimin gönlü oluyorsa Unut onu kalbim ahhh
---> Dinlemiş Olduğunuz Şarkının Sözlerini Buraya Yazalım Bana aşkı haram edip hala gülüyorsa Küçülmeyi gurur sayıyorsa Zalimin gönlü oluyorsa Unut onu kalbim ahhh
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 23 Eyl 2015 #291 ---> Dinlemiş Olduğunuz Şarkının Sözlerini Buraya Yazalım Varsın olsun yar olmasın Yokluğuyla da yaşarım
---> Dinlemiş Olduğunuz Şarkının Sözlerini Buraya Yazalım Varsın olsun yar olmasın Yokluğuyla da yaşarım
Earl Freyja Bayan Üye 14 Mar 2016 #292 ---> Dinlemiş Olduğunuz Şarkının Sözlerini Buraya Yazalım Bitti yok oldu tutku ve ten uyumu, sahte hikayenin sahte hazin sonu
---> Dinlemiş Olduğunuz Şarkının Sözlerini Buraya Yazalım Bitti yok oldu tutku ve ten uyumu, sahte hikayenin sahte hazin sonu
Deniz kızı Bayan Üye 27 Mar 2016 #293 ---> Dinlemiş Olduğunuz Şarkının Sözlerini Buraya Yazalım Aldilar mi sevdani,agla gözlerum agla
Earl Freyja Bayan Üye 27 Mar 2016 #294 ---> Dinlemiş Olduğunuz Şarkının Sözlerini Buraya Yazalım Seni kimler aldı, Kimler öpüyor seni.
Silencio Kayıtlı Üye 7 Nis 2016 #295 ---> Dinlemiş Olduğunuz Şarkının Sözlerini Buraya Yazalım Sen varken bir anlam vardı. Sen varken yaşama hevesim vardı...
---> Dinlemiş Olduğunuz Şarkının Sözlerini Buraya Yazalım Sen varken bir anlam vardı. Sen varken yaşama hevesim vardı...
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 10 Kas 2016 #296 Ölmeden mezara koydular beni. Of gençliğim eyvah.
SuskunDervis Kayıtlı Üye 10 Kas 2016 #297 ---> Dinlemiş Olduğunuz Şarkının Sözlerini Buraya Yazalım cok yasadım ustu kalsın bu dunyada
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 11 Kas 2016 #298 Ne bir haram yedin ne cana kıydın Ekmek kadar temiz su gibi aydın Hiç kimse duymadan hükümler giydin Yiğidim aslanım burda yatıyor
Ne bir haram yedin ne cana kıydın Ekmek kadar temiz su gibi aydın Hiç kimse duymadan hükümler giydin Yiğidim aslanım burda yatıyor