---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? Kazım Koyuncu - Hoşçakal
_Tiesto_ Banned 27 Şub 2009 #61 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? Kazım Koyuncu - Hoşçakal
CADIII Bayan Üye 27 Şub 2009 #62 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? Sezen Aksu-Seni Kimler Aldı
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 27 Şub 2009 #63 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? Ebru Gundeş : Kaçak..
ĎÅŖĶÃЙģĘĻ Bayan Üye 28 Şub 2009 #64 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? o şarkısına bayılırım ben
MiRacLe* Bayan Üye 28 Şub 2009 #66 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? the reason-hoobastank here without you-3 doors down
ChaKMa_$eiTaN Bayan Üye 28 Şub 2009 #67 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? OquzhaN Koç - SebepsiZ aŞK
sleepless Bayan Üye 28 Şub 2009 #68 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? Anathema_One Last Goodbye Anathema_Parisienne Moonlight Anathema_Lost Control Kazım Koyuncu-Şevval Sam_Gelevera Deresi ...
---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? Anathema_One Last Goodbye Anathema_Parisienne Moonlight Anathema_Lost Control Kazım Koyuncu-Şevval Sam_Gelevera Deresi ...
tuubaa Bayan Üye 28 Şub 2009 #69 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? aslı güngör_son öpücük:19:
ĎÅŖĶÃЙģĘĻ Bayan Üye 28 Şub 2009 #70 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? sahici sarkışında ağlamıştım ağlamıştım ben
Punq_Rocqer Kayıtlı Üye 28 Şub 2009 #71 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? serserime mektup bu sarkı cok düşündürdü ve üzdü beni
---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? serserime mektup bu sarkı cok düşündürdü ve üzdü beni
R RaPizM^^ Bayan Üye 28 Şub 2009 #73 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? elnino_kızımız için yaşıyordum ogeday_kaybettin beni
---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? elnino_kızımız için yaşıyordum ogeday_kaybettin beni
Chiic Bayan Üye 28 Şub 2009 #74 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? oLmazmı .. Ayşe Ersoy - Aşkım bazen KAlbimi bir yerlerde unutmak istiyorum ..
---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? oLmazmı .. Ayşe Ersoy - Aşkım bazen KAlbimi bir yerlerde unutmak istiyorum ..
Punq_Rocqer Kayıtlı Üye 1 Mar 2009 #75 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? elveda bebeyim bebeyime mektup
ĎÅŖĶÃЙģĘĻ Bayan Üye 2 Mar 2009 #76 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? diç duymadım kimin bunlar?
Chiic Bayan Üye 2 Mar 2009 #77 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? Melih Görgün - Yoksun Gücüm yetmez sana .. beni sensiz bırakma .. yeni geldi aklım basıma.. ahh .. yoksun yoksn .. !
---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? Melih Görgün - Yoksun Gücüm yetmez sana .. beni sensiz bırakma .. yeni geldi aklım basıma.. ahh .. yoksun yoksn .. !
Chiic Bayan Üye 2 Mar 2009 #79 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? Craig David - Walking Away
mert-ejohn Banned 2 Mar 2009 #80 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? Kazım Koyunca-Gidiyorum