DiLenceLere para vermek sizce doğru mudur?

---> DiLenceLere para vermek sizce doğru mudur?

Efendimiz(sav) Aclıktan ölme gerecesine gelene kadar dilinmeyi yasaklamıştır.Keyfiyen dilenenlere yazıklar olsun demiştir.Ancak dilenciyi boş çevirenede lanet etmiştir :)

sahsen diLlencilere wermem.. sonucta "dilenci" dendigi an herkes ne oldugunu gayet ii biliyor.. hergun goruyoruz.. belkim bizden zengin cikiyorlar =)

eger allah rizasi icin birseyler yapiyorsam bu baska turlu olur...ama dillenciye para wermem...! Birde wermedigin zaman Kufuru yiyorsun =)...

hayatımda para vereceğim en soon kişilerdir dilenciler isterse 90 yasında olsun yine bir kurus paramı vermem.ama inşaatta calısan bir 40-50 yaslarındaki adama bütün mirasımı bile bırakırım.Bu ülkede iş isteyen herkese iş var yeterki çalısmayı bilsin.Hiç bir şey yapamıyorsa gitsin taş tasısın yine para var.

Valla yoksulluğuna inandığım (genel de öyleleri kalmadı ama) inanmadığım dilencilere şu sözü söylüyorum hep ;Teyze ya da amca ben öğrenciyim valla sende varsa bana ver de hayır al :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri