Dileklerinizi dilek kutusuna atın bakalııım (: Ben başlıyoruum : Oyuncu olmak istiyoruuum xD
Laviinya Bayan Üye 21 Haz 2011 #1 Dileklerinizi dilek kutusuna atın bakalııım Ben başlıyoruum : Oyuncu olmak istiyoruuum xD
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 10 Tem 2011 #2 ---> Dilek Kutusu Nazan Bekiroğlunun öğrencisi olmak istiyorum :/
SLd Bayan Üye 10 Tem 2011 #5 ---> Dilek Kutusu Babamın veya ailemin bana verdiği değeri çok çok çok ileri yerlere götürebilmeyi başarmak istiyorum
---> Dilek Kutusu Babamın veya ailemin bana verdiği değeri çok çok çok ileri yerlere götürebilmeyi başarmak istiyorum
N ` nazLı .. Bayan Üye 10 Tem 2011 #6 ---> Dilek Kutusu Burdan bir an önce gitmek istiyorum , diğer dileğim bana kalsın :R
U utangac Kayıtlı Üye 9 Ocak 2012 #14 ---> Dilek Kutusu 18 yaşıma geri dönmek istiyorum meğerse onu çok seviyormuşum.
Lilith Daughter of the Void Admin 10 Ocak 2012 #15 ---> Dilek Kutusu Servis gelmeden hazır olmus olmak istiyorum :M
quLDeniz Bayan Üye 18 Eki 2012 #18 ---> Dilek Kutusu ßizim huzurumuz mutLuLuqumuz ßiran önce ßaßamın iyiLeşmesiyLe mümkün oLsun.
G Gökbörü Kayıtlı Üye 18 Eki 2012 #20 ---> Dilek Kutusu kurduğum hayallerın en azından bırkaçı gerçekleşsın