Hehe TskLr ..
PReѧ Kayıtlı Üye 16 Ağu 2008 #23 onur bu ne kanka deli misin..gece gece güldürmek için resmen çalışıyon.teşekkürlerhahaha semih her şey gönlümüzce olacak kanka.:174: göztepeli röportajın çok güzel,benle de yapmanı isterim bir gün..:2:
onur bu ne kanka deli misin..gece gece güldürmek için resmen çalışıyon.teşekkürlerhahaha semih her şey gönlümüzce olacak kanka.:174: göztepeli röportajın çok güzel,benle de yapmanı isterim bir gün..:2:
sEmih Kayıtlı Üye 17 Ağu 2008 #26 Amin Nuri tesekkürLer. kardesimin ismide nuri o kadar konustuk ismini yeni ögrendim ne iLginc
gossip-girL Bayan Üye 17 Ağu 2008 #27 DieseL | " EMO " iLe alakam yoktur.. bo$una sormayin emomusun diye deqilim emo fiLan : haohaoahoaha cok hoş ya
DieseL | " EMO " iLe alakam yoktur.. bo$una sormayin emomusun diye deqilim emo fiLan : haohaoahoaha cok hoş ya
ayda'N Bayan Üye 17 Ağu 2008 #29 süPér ya hikayesiniz siz hahhah ben de merak ettim $u askerLik-bekarLık olayını da devamı qeLir inşallar...
süPér ya hikayesiniz siz hahhah ben de merak ettim $u askerLik-bekarLık olayını da devamı qeLir inşallar...
sEmih Kayıtlı Üye 17 Ağu 2008 #30 axdan sendemi merak edion senden iyi bilen yok aslinda nasilda biLmion iLginc
Q qöztepeLi Kayıtlı Üye 17 Ağu 2008 #31 axdan' Alıntı: süPér ya hikayesiniz siz hahhah Genişletmek için tıkla ... koptum su cumleye hıkaye deıl romanız :2:hahahahahaha
axdan' Alıntı: süPér ya hikayesiniz siz hahhah Genişletmek için tıkla ... koptum su cumleye hıkaye deıl romanız :2:hahahahahaha
RocqunZéL <3 Bayan Üye 17 Ağu 2008 #32 """'' µzakLara Dµ$sédé yøLµm , øLµm ßiLé øLsa sønµm , vérdigim søn иéfésté ßiLé §éN DiYØRµM!! : emoyla ne gbı alakanız var dieseL | " EMO " iLe alakam yoktur.. bo$una sormayin emomusun diye deqilim emo fiLan : Emoyla Uzaktan Yakindan hic bi sekilde alakam yoktur dieseL | " EMO " iLe alakam yoktur.. bo$una sormayin emomusun diye deqilim emo fiLan : delikanlı adamı bozarr""" hehe süper bi roportaj olmuşş gerçekdenn...bizi aydınlattığınız için saolunnn 0nur bey ve semih bey
"""'' µzakLara Dµ$sédé yøLµm , øLµm ßiLé øLsa sønµm , vérdigim søn иéfésté ßiLé §éN DiYØRµM!! : emoyla ne gbı alakanız var dieseL | " EMO " iLe alakam yoktur.. bo$una sormayin emomusun diye deqilim emo fiLan : Emoyla Uzaktan Yakindan hic bi sekilde alakam yoktur dieseL | " EMO " iLe alakam yoktur.. bo$una sormayin emomusun diye deqilim emo fiLan : delikanlı adamı bozarr""" hehe süper bi roportaj olmuşş gerçekdenn...bizi aydınlattığınız için saolunnn 0nur bey ve semih bey