dieseL'in günLügü.. 14.07.2008

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayatını yasmıssın be cane :) KızLar mı haKetmiyor? her seyi kızlarda buluyosunuz her ayrılıqın sonu kızlar yuzunden demeyin :) biliyorum ayrılık kızlardan ibaret oluyo hep ama Ayrılıgı hakeden siz erkeklersiniz asIl :)

xx_ßuттєяFLγ;633409' Alıntı:
hayatını yasmıssın be cane :) KızLar mı haKetmiyor? her seyi kızlarda buluyosunuz her ayrılıqın sonu kızlar yuzunden demeyin :) biliyorum ayrılık kızlardan ibaret oluyo hep ama Ayrılıgı hakeden siz erkeklersiniz asIl :)

Arkadasim cok Agir Konusma Kimisi Vardir.. Adam gibi Adam Seviyor Kimisi Vardir.. Arkasina biLe bakmadan gidiyor.. Bir Her Kiz Aynidir Yada Ayni Kefeye konucak diye bisi yoktur.. Ben Disarda cok cift göriyorum.. Ve agzim Acik bakiyorum Ask Vardir.. Ama Onu Gercekten KullanabiLen icin Ona Gercekten Sahip oLan icin.. ! Ask Aci Veriri Ama Cekip gITmek Yada o Aska Yalan Katmak.. Daha cok Aci Veriri Bunu Unutma.. Her ERKEKTe bir degiLdir.. ! ;) AnlatabiLdim mi .. !

:19:
Arkadasim cok Agir Konusma Kimisi Vardir.. Adam gibi Adam Seviyor Kimisi Vardir.. Arkasina biLe bakmadan gidiyor.. Bir Her Kiz Aynidir Yada Ayni Kefeye konucak diye bisi yoktur.. Ben Disarda cok cift göriyorum.. Ve agzim Acik bakiyorum Ask Vardir.. Ama Onu Gercekten KullanabiLen icin Ona Gercekten Sahip oLan icin.. ! Ask Aci Veriri Ama Cekip gITmek Yada o Aska Yalan Katmak.. Daha cok Aci Veriri Bunu Unutma.. Her ERKEKTe bir degiLdir.. ! ;) AnlatabiLdim mi .. !

AnLataßiLdin ya dogru sölüyosun öyle aşKlar varki o kdr sewiyosun aşkın gözü kör ne yapıcagını bilmiyosun ve ayrılıyosun :( öyLe işte

Aynen Öyle Arkadasim.. Onun icin Artik Bazen AskLara Uzaktan Bakmak OlanLari Uzaktan IzLemek iyi geLiyor.. Zamaninda Ölümü Göze aLmistim biri icin.. AmA Ne oLdu 1 günde Hersey bitti.. Demekki AskLari öLümcül YapabiLmek icin O Ani O Günü ICTEN ve isteyerek Yasamak Lazimmis.. Neyse.. Hayirlisi Artik [ Hic bir KizLa Hic Bir erkek Ayni Kefeye Konmaz ] Herkesin KisiLigi Ve Öz Verisi vardir..

Aynen Öyle Arkadasim.. Onun icin Artik Bazen AskLara Uzaktan Bakmak OlanLari Uzaktan IzLemek iyi geLiyor.. Zamaninda Ölümü Göze aLmistim biri icin.. AmA Ne oLdu 1 günde Hersey bitti.. Demekki AskLari öLümcül YapabiLmek icin O Ani O Günü ICTEN ve isteyerek Yasamak Lazimmis.. Neyse.. Hayirlisi Artik [ Hic bir KizLa Hic Bir erkek Ayni Kefeye Konmaz ] Herkesin KisiLigi Ve Öz Verisi vardir..

aynen ark sözlerine hayran kaLdım Allah gönlüne göre birini werir inS ;)

xx_ßuттєяFLγ;633409' Alıntı:

Ben kızLarmi ? insanLarmi diye sormusum

kızLar dememi$im iyi ßak !

valla sen gibilerini gördükce kızLardan nefret'im peki$ior..

Neyse fazla konusmadan susuyum..

xx_ßuттєяFLγ;633641' Alıntı:
ßenim gibileri nsl oluyomus :p

ErkekLeri Duygusuz , Kisiliksiz Gibi Görenler .. ;)

Bazı ErkekLerin kızLarla oynadigi Dogrudur ,

Bazı kızLarinda erkekLerle oynadigi dogrudur ..

Ama Senin öyle keLimeler yazma cok gerdi beni .. ;)

Konuyla alakasiz yazmissin cünki

ya hic a$k ya$amamissin

yada senLe iyi oynami$lar..

ama Erkeklere kinini , öfkeni benim günLügümde Püskürme..

ErkekLeri Duygusuz , Kisiliksiz Gibi Görenler .. ;)

Bazı ErkekLerin kızLarla oynadigi Dogrudur ,

Bazı kızLarinda erkekLerle oynadigi dogrudur ..

Ama Senin öyle keLimeler yazma cok gerdi beni .. ;)

Konuyla alakasiz yazmissin cünki

ya hic a$k ya$amamissin

yada senLe iyi oynami$lar..

ama Erkeklere kinini , öfkeni benim günLügümde Püskürme..

ya bn mi hic öyle ask yasamamısım ben zaten yasadıgım askın sonucunu yazdım bn ayrıldım ama onun yuzunden onun yaptıklarından dolayı benim kelimelerim hem seni nie geriyo sanane ck rahatsız olduysan sil mesajları al başına cal günlügünü

Arkadaşlar kızlar veya erkekler diye bir genelleme yapmak çok yanlış aslında.. Çünkü her kız veya her erkek bir değildir.. Kişisine göre yorum yapmak daha mantıklı diye düşünüyorum.. :)

xx_ßuттєяFLγ;633695' Alıntı:
ya bn mi hic öyle ask yasamamısım ben zaten yasadıgım askın sonucunu yazdım bn ayrıldım ama onun yuzunden onun yaptıklarından dolayı benim kelimelerim hem seni nie geriyo sanane ck rahatsız olduysan sil mesajları al başına cal günlügünü

:)

benim Yerimden benimi kovuosun..

uzatma ..

sana insanca cevap verdik..

o kadar temiz yazilan bi duygulari kötüye yorma..

ArkadasLar ortam geriLmeden .. ! Konu Kapansin.. Herkesin Yorumuna Saygi duymak Lazim Ortam GeriLirse GünLükte GeriLecek Hic Degmez Tartismaya.. ! Herkes Bir ask Yasamistir Kimse Koloy Kolay Unutamaz Yasadiklarini Ama Bir Yerden Sonra Unutmak Lazim o AniLarida. !

ArkadasLar ortam geriLmeden .. ! Konu Kapansin.. Herkesin Yorumuna Saygi duymak Lazim Ortam GeriLirse GünLükte GeriLecek Hic Degmez Tartismaya.. ! Herkes Bir ask Yasamistir Kimse Koloy Kolay Unutamaz Yasadiklarini Ama Bir Yerden Sonra Unutmak Lazim o AniLarida. !

Yoruma Saygim Sonsuz..

bilip biLmeden konusuyor

yok Siz erkekLer hakediosunuz fiLan

o yoruma verecek cevap cok ..

ama terbiyem müsade etmiyor..

Insalari Zorla Germenin , Sinirlendirmenin bi aLemi yok..

yaziLanLari begenmediysen yorum yazma

sana kimse zorla yazdirmiyor buraya yorum!

neyse locked

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri