dieseL'in günLügü.. 14.07.2008

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sEmih

Kayıtlı Üye
Merhaba Günlük.. Aslında Hic Sana Yazmadım Ama Bu Aksam Yazmak Istedim.. Suan Saat 23:30'u Gösteriyor Acmisim Ferdi Baba'dan Kader Kurbanim Sarkisini dinLiorum..
yaLnizligima Ortak oLan Sarkilar Onlarda oLmasa Ne Yapcagim ben günLük ??
biLmiyorum Acikcası Ne Yapcagimi Ama Galiba Hep Yalniz kaLcam , kaLmaya Mahkumum..
asLinda kaLmam icin Herhangi Bir Sebeb Yok Ama Galiba a$ık oLmayi , Sevmeyi biLmiyorum
Kimi Sevdiysem Acı Cektim , Darbe aLdım acaba hakediyormuyum günLük ne dersin ?
Sende Susacaksin Demi Herkez Gibi , hersey Gibi Sus Bakalim..
Ama Artik Kimseye Deger Vermicem Cünki Artik Acı Cekmek Istemiyor Yüregim..
Kalbimin Kadınını Bulana Kadar.. Kendimi o Kisiye Saklicam.
özKan bugun dediki kızLarin gercek yüzünü tanimiosun , biLmiosun
Bence kızLarin degilde insanLarin demeLiyiz degiLmi günlük ?
Cünki Her Isın Bi İki Yüzü Var Artik Neyse Konu Baska Yere Gitti Günlük
Demistm Bir Daha Sevmicem Kimseyi , Kimse Derken Duyanda Cok Kisi Sevdim Sancak Günlük
aLtı üstü 2 Kisi Sevdim..
Ama 3 Kisi evLencegim kisi oLcak Cünki Bir Acıyı , Bir Darbeyi Daha Kaldiramam
Kendimi Evlencegim Kisiye Sakliyacagim Ve Herseyimle Onun oLcagim
Ama Birisinin 3. kisi oLması icin Cok Ama Cok Caba Vermesi Gerekiyor
Cünki Artik Kolay koLay ne kimseye inanırım Ne Güvenirim , Nede Sevebilirim..
Cünki Günlük Cok Acı Cektim Belki Hakettim Belki Haketmedim Ama Özkan Hakettin Dior
Neden Diyor Diye Düsünüyorum.. Tek Cevap : Ben Herseyimle Karsimdakinin oLmaktan,
Onu deLiler Gibi Sevmekten , ALLAH'tan Sonra Ona tapmaktan Baska Ne Yaptim ..?
Ama Galiba Özkanın Dedigi Şey Bu.. kızLarmı Sevilmeyi Haketmiyor ? Yoksa Insanlarmı ?
Bu Konu Tartisilir Aslında. Ama Şu Aci Bir Gercekki Hakettim Tek Şey Bunlar..
Günahsiz , Cikarsiz , Sevmek.. Ama Ben Buyum Degişememki Günlük
Degişmek Cok Istiyorum Karsimdakiler Gibi Olmak Istiyorum 2 - 3 Günlük İlişkiler Yaşamak
Hic Bir Şeyi Kafama Takmamak Ama Olmuyor Ne Yaptimsa Ne Ettimse Olmuyor Degişemem..
Artik Kabul Ediyorum Degişemiyecegimi Cünki Herseyden Cok Istedim Ama Olmuyor
Öyle Tahmin Ediyorumki Yine yaniLip Seversem Yine Karsimdaki Kisiyi Cok Deger Vermekten Kaybedecegim Cünki Bu Benim Kaderim.. Ferdi Baba Ne Diyor ;
" Sevmenin Bedeli Aci Cekmekmiş.. Ögrettin Sevgilim Canın Sagolsun Viran Eyledin Seven Kalbimi harcadın Boş Yere Tükettin Ömrümü Yikildim Sayende.. "
asLında Bu Sarkiyi iLk defa Bu Gece dinLiyorum meLis dedi Cok Güzel sarkı dinLe
bende dinLedim Gercekten Cok Hos Günlük.. Herneyse Günlük Kafanı , Kafanızı Şişirdim..

günlüğün kafası şişermi be sende :D deli benim kafam şişti anca :D boşver bidenem geçer bunnar yaş daha küçük bulurusn düzgün bi sevgli. hem yakışıklısın olum sana sevgilimi yok nan deli hadi şimdi uzaklaş buradan git işine :D mucx

kalp hırsızının dediği gibi daha küçüksün...
bu acılarda seni olgunlaştımıştır fenamı bbirde olaya iyi yönlerinden bak onlar ssenin gibi birini kaybettiler ama sen ne kaybettin tabikide hiçbirşey..kazançlı çıktın..böyle şeyler için bukadar üzülmeye değmez bence salla gitsinn...iinan bana senin istediğin gibi iyi birisi çıkar karşına geriye doğru baktığındada böyle acılar çektiğin ve bbukaadar çok üzüldüğüne gülersin inş...salla gitsin onları..:)bu arada ferdi çok dinleme adamı daha çok fena yapar diye umuyorum kendine daha çok acı çektirme bence..şimdi bu söylediklerimi iyi düşün..hahaha
özkan abiinide annlatmak istediği giibi insanlara hakettiklerinden fazla asla değer vermicen..:)

Ben insanların hiç bir zaman yalnız olduğuna inanmam, eğer gerçekten insanlar yalnız olsaydı acı çektiğinde sıgnacakları bir kapı olmaz.
Unutma hangi yaşa gelirsen gel her zaman sığınacagın, göz yaşlarını döküp ağlayacağın bir kapı olacaktır.
Yalnız beşeri aşık olarak algılanmasın, yalnızlık bu değil çünkü;)
Eğer bir aşk sonunda eğer gerçekten acı çekiyorsan bilki onu yürekten sevmişsin, bununla mutlu olmalısın, gerçekten sevdiğine dair, o kişi değer bilmelisin, önemli olan sen kendi kandırmadığın anlaman ;)
Özkan abinin sözlerine katılmıyorum
Her insan aynı karaktere sahip değil, herkes aynı kefene konulamaz,
tartıda tartsan bile eşit gelmeyecekleridir.
Hayat düz yolda yürümek değildir,gözünün önü görmemeye başladığında yere düşüp, kendine gelmeyi öğrenip, kendine ders çıkarmaktır ;)

Son düzenleme:
valla doğru söylüyoorsun nones...her innsaanın sığınaacağıı kaappı vardıır yalnızlık diye birşey yoktuur..leyla iile mecnunda bunun örneğidir..

Belkide Hakketim Demisiniz Asik Olup Sonra Aci Cekmeyi Kimse Hak Etmemisidir Belkide Ask Yönünden Degilde Baska Türlü Aci Cekiyorsunuz Ama Kimse Bu Gibi Seylerden Aci Cekmeyi Hak Etmez Sadece Dogru Kisiyi Bulmak Ve Secmek Gerekir Belki 2 Kisiyi Sevdiniz Ama Dogru Kisi Degildi Belkide Insallah 3 Gönlünuzun Istedi Gibi Biri Olur Hersey Istediniz Gibi Olur Eminimki Sizde Dogru Ve Size Göre Bir Kisiyi Ve Aski Bulucaksinsiniz Bence Zamanin Akisina Birakin Eminimki Hersey Gönlünuzce Olcaktir...
Birsey Daha Okudum Yazdiklarinizda Iki günlük iliski yasiyip ayrilamiyorum yada öyle istiyorum gibi birsey gecti yapamiyorsunuz da yazmisiniz bence cok yufka yüreklisiniz yani nasil anlatsam suan billmiyorum ama olmuyor sizin dediniz gibi..
Neyse cok yazdim ben:)
Hersey Gönlünce Olsun..

asagı yukarı aynı seylerı dusunuyoruz dıesel.. su saatten sonra kımseye guvenemıyorsun, kımseyı sevemıyorsun bır kırgınlıgı daha kaldıracak gucun yok anlıyorum senı ama umudunu kaybetme bırgun hersey cok guzel olacak sureklı acı cekmyceksın emın ol ;)

Belkide Hakketim Demisiniz Asik Olup Sonra Aci Cekmeyi Kimse Hak Etmemisidir Belkide Ask Yönünden Degilde Baska Türlü Aci Cekiyorsunuz Ama Kimse Bu Gibi Seylerden Aci Cekmeyi Hak Etmez Sadece Dogru Kisiyi Bulmak Ve Secmek Gerekir Belki 2 Kisiyi Sevdiniz Ama Dogru Kisi Degildi Belkide Insallah 3 Gönlünuzun Istedi Gibi Biri Olur Hersey Istediniz Gibi Olur Eminimki Sizde Dogru Ve Size Göre Bir Kisiyi Ve Aski Bulucaksinsiniz Bence Zamanin Akisina Birakin Eminimki Hersey Gönlünuzce Olcaktir...
Birsey Daha Okudum Yazdiklarinizda Iki günlük iliski yasiyip ayrilamiyorum yada öyle istiyorum gibi birsey gecti yapamiyorsunuz da yazmisiniz bence cok yufka yüreklisiniz yani nasil anlatsam suan billmiyorum ama olmuyor sizin dediniz gibi..
Neyse cok yazdim ben:)
Hersey Gönlünce Olsun..

Haklısınız

Tesekkürler.

asagı yukarı aynı seylerı dusunuyoruz dıesel.. su saatten sonra kımseye guvenemıyorsun, kımseyı sevemıyorsun bır kırgınlıgı daha kaldıracak gucun yok anlıyorum senı ama umudunu kaybetme bırgun hersey cok guzel olacak sureklı acı cekmyceksın emın ol ;)

Insallah öyle oLur

bekLiorum :(

aranızda yeniyim ama biLiomusun tanıdığım kadayLa çok iyi birisin.yanLızsın die birşey yok koca duslerforum ne güne duruyor:)
sana ne kadar üzüLme değmez saLLa desemde deseLerde biLioyorum için acıyo bi an qeLio insan ağLamak istior sebepsiz..
ama hayatımızda bu tür iniş çıkışLarda oLmasa iyi kötü dost düşman seviyor sevmiyor nasıL anLarız.zaman,hayat yaşadıklarımız oLgun yapan bizi iniş çıkışLarımız..bende seviorum seni:DwaLLa

aranızda yeniyim ama biLiomusun tanıdığım kadayLa çok iyi birisin.yanLızsın die birşey yok koca duslerforum ne güne duruyor:)
sana ne kadar üzüLme değmez saLLa desemde deseLerde biLioyorum için acıyo bi an qeLio insan ağLamak istior sebepsiz..
ama hayatımızda bu tür iniş çıkışLarda oLmasa iyi kötü dost düşman seviyor sevmiyor nasıL anLarız.zaman,hayat yaşadıklarımız oLgun yapan bizi iniş çıkışLarımız..bende seviorum seni:DwaLLa

tesekkürler canım güzel düsüncelerin icin.. :)

" Sevmenin Bedeli Aci Cekmekmiş.. Ögrettin Sevgilim Canın Sagolsun Viran Eyledin Seven Kalbimi harcadın Boş Yere Tükettin Ömrümü Yikildim Sayende.. "

harika :( diesel insallah qerçekten aradıqını bulursun emin ol sen bulamazsanda o seni bulur ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri