Söylenecek çok şey var ama anlatmakta sıkıntı yaşıyor olabilirim
Forumda güzel arkadaşlıklarım oldu , kavga ettiğim çok olmadı aslında ama bir kaç tane olabilir. Üzdüğüm , kırdığım biri varsa özrümüde dilemiş olayım.
Çizgimi bozmadığımı düşünüyorum. En başında nasılsam şimdide öyleyim.
Bir çok olaya da şahit oldum. Giden arkadaşlar oldu , yeni arkadaşlar geldi derken forum hala devam ediyor.
Yeri geldi güldüm , yeri geldi üzüldüm , kızdığım da oldu tabi.
Ama kinci biri değilimdir en azından uzun süre sürdürmem..
tek tek etiket ile isim vererek yazı yazmak istemiyorum.
Bilen biliyor , biz bildiklerimizi biliyoruz :23514wippe0il:
Forumun hayatıma kattığı çok büyük değerler var.
Özellikle Kubilay ! üye olmamış olsaydım belki onunla hiç bir zaman karşılaşamayacaktım. Nasipmiş demekki.
[MENTION=151672]bluee[/MENTION] hayat yoldaşım , eşim , sevgilim , sevdiğim , hayatım , herşeyim oldu.
tabi foruma üye olmamada katkısı olan [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] nide unutamam
Beni Sevenler olduğu gibi illa ki sevmeyenler de vardır. Çünkü benim sevmediklerim de var :tease:
Neyse Arkadaşlar ..
Nice Yıllara Sizlerle birlikte :baybay:
haydin buyurun birlikte 3.yıl pastasını kesekte yiyek
Afiyet bal şeker olsun :12034rn0:
Forumda güzel arkadaşlıklarım oldu , kavga ettiğim çok olmadı aslında ama bir kaç tane olabilir. Üzdüğüm , kırdığım biri varsa özrümüde dilemiş olayım.
Çizgimi bozmadığımı düşünüyorum. En başında nasılsam şimdide öyleyim.
Bir çok olaya da şahit oldum. Giden arkadaşlar oldu , yeni arkadaşlar geldi derken forum hala devam ediyor.
Yeri geldi güldüm , yeri geldi üzüldüm , kızdığım da oldu tabi.
Ama kinci biri değilimdir en azından uzun süre sürdürmem..
tek tek etiket ile isim vererek yazı yazmak istemiyorum.
Bilen biliyor , biz bildiklerimizi biliyoruz :23514wippe0il:
Forumun hayatıma kattığı çok büyük değerler var.
Özellikle Kubilay ! üye olmamış olsaydım belki onunla hiç bir zaman karşılaşamayacaktım. Nasipmiş demekki.
[MENTION=151672]bluee[/MENTION] hayat yoldaşım , eşim , sevgilim , sevdiğim , hayatım , herşeyim oldu.
tabi foruma üye olmamada katkısı olan [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] nide unutamam
Beni Sevenler olduğu gibi illa ki sevmeyenler de vardır. Çünkü benim sevmediklerim de var :tease:
Neyse Arkadaşlar ..
Nice Yıllara Sizlerle birlikte :baybay:
haydin buyurun birlikte 3.yıl pastasını kesekte yiyek
Afiyet bal şeker olsun :12034rn0: