DF Üyeleri Yüzlerini Bantlarsa

---> DF Üyeleri Yüzlerini Bantlarsa

Beni unutmadigin icin tesekkürler. :pp

+​

bana hersey yakısır :D tesekkurler

benn degılımm o meırelles :D:D hahahah güzelldii :D:D

Rica ederim :D

ben aralarinda olmadigim icin sevindim :)

beyler bayanlar cok kotu gorunuyorsunuz

seni de yapacaktım ama kızarsın diye şey etmedim xD

Rica ederim :D

seni de yapacaktım ama kızarsın diye şey etmedim xD

Yok canim niye kizayim :)
Nezaman kizdigimi gordun? Benim gibi cici bici mualyim agzi var dili yok uysal sakin bir kiz kizarmi hic :)
Butun bu ozellikler bende var mi ya hic kendimde girmedim bu ozellikleri :)
Saka bi Tamara kizmam bu tur seylere :) ama cok cirkin olmuslar iyiki yokum hihihi

Ordaki tamara yana olacakti telefonun klavyesi iste endi kndine kelime uretiyor :)
Neyse ben biraz guzellik uykusuna yatayim :)

Yok canim niye kizayim :)
Nezaman kizdigimi gordun? Benim gibi cici bici mualyim agzi var dili yok uysal sakin bir kiz kizarmi hic :)
Butun bu ozellikler bende var mi ya hic kendimde girmedim bu ozellikleri :)
Saka bi Tamara kizmam bu tur seylere :) ama cok cirkin olmuslar iyiki yokum hihihi

Bazen asabi oluyorsun. Rastlamıştım bir kaç kez ondan yani xD

Bazen asabi oluyorsun. Rastlamıştım bir kaç kez ondan yani xD

Tahmin etmistim :) ama ya Ne bilim hayat beni asabi yapti galiba :) ama boyle seylere kizacak kadarda degil.
Ben Genelde siyasi ve dinle alakali olan konularda asbi oluyorum :) yoksa seninede herkeslede sakalasabiliyorum :) lutfen yani :) bir Tek [MENTION=152585]_JOK3R_[/MENTION]i girdugumde elime merdanemi aliyorum siddete megilli oluyorum okadar :)

Tahmin etmistim :) ama ya Ne bilim hayat beni asabi yapti galiba :) ama boyle seylere kizacak kadarda degil.
Ben Genelde siyasi ve dinle alakali olan konularda asbi oluyorum :) yoksa seninede herkeslede sakalasabiliyorum :) lutfen yani :) bir Tek [MENTION=152585]_JOK3R_[/MENTION]i girdugumde elime merdanemi aliyorum siddete megilli oluyorum okadar :)

Tamam anladım :D

aman dikkat. bu merdanesiyle hamur degil adam yogurur :) bakma boyle iyi gorundugune, kurbanlarini agina dusurmek icin bir taktik bu :)

CaSPeR35

20672151735039496634433.jpg

Çok şekilsin xD

Stinko Ve Damla Cok Sevimliler :p

Iyimis +

Emegine Saglik

kendimden ürktüm valla ..başarılı bir çalışma ama :D
(+)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri