DF Üyeleri Kameralara nasıl yakalandı?

---> DF Üyeleri Kameralara nasıl yakalandı?

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] O uçana dikkat et ablam :R

Ucan sen degilmiydin? :) oyle hatirliyorum. Yok ucan ablasina bise yapmaz sever o ablasini :)

Neyse en Iyi halim uyumus halim. Yarin yine Doktora olmazsa Tr ye gelicem dr gorunmek icin. Bu bizim dr Tr de olsaydi coktan dayak.yemisti 3 Aydir bir oksurugu tedavi edemedi diye. Sanirim Tr gelicem. Benim Telefonda kafayi yiyo ekran kararip duruyor zaten elime Gecen elektronik esyalarin en uzun omru 1 yil :) sonra intihar ediyorlar :)

Ucan sen degilmiydin? :) oyle hatirliyorum. Yok ucan ablasina bise yapmaz sever o ablasini :)

Neyse en Iyi halim uyumus halim. Yarin yine Doktora olmazsa Tr ye gelicem dr gorunmek icin. Bu bizim dr Tr de olsaydi coktan dayak.yemisti 3 Aydir bir oksurugu tedavi edemedi diye. Sanirim Tr gelicem. Benim Telefonda kafayi yiyo ekran kararip duruyor zaten elime Gecen elektronik esyalarin en uzun omru 1 yil :) sonra intihar ediyorlar :)

He o uçan benim ablam :R Yok daha neler :3dtgy: Bence de o doktor hastanelik olmuştur TR de olsa hihihi

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]

harikasın xD

@ashli
64549_128545057307594_1374319734_n.jpg

İşte favori pozum bunu yapmazsam ayıp olurdu hahaha
Saol cnm :)

Kürkküm ve kırmızı arabamla ortalığın tozunu atıyorum favori parçam ismail yk allah belanı versın hahaha xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri