waLL~é
Bayan Üye
---> DF Kizlari Ask Acisi Cekiyor
Allah vergisi
:vala_02::love3: Büyük Yetenek xD
Allah vergisi
:vala_02::love3: Büyük Yetenek xD
Ağlatanlar utansınn hahaha
aynennn yaşaaaa sennnn
bu aradaaaa [MENTION=27617]LocKe[/MENTION] iyi çalışmaaaa + ama seni göremedim orda
xD Mendil Dagitiorum Ben )
Aşk acısı çekmediğim, bu konudan bile belli oluyor xD
[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] [MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] Siz ağlamayın ama :/
hayaL'in dizlerinde derman kalmamış oracığa çökmüş perişan olmuş...
leylmira da sanki timsah göz yaşlari döküyor,zorla ağlamaya çalışıyor şimdi zorlama ile bişicik yapmam içimden geldiği icin yaparim der ))
Ayh dayanamam kıyamam biricik sisterim [MENTION=157575]She`[/MENTION]yi kim yerlere yatırdıysa erkekse çıksın karşıma )
LIYA oy canım benim inanamamiş terk edildigine elllerini başına mi gogsume ni dizlerine mi nereye koyucak yer bulamıyor...Bence seni o hale sokan adamin gözünün üstüne koy orada da güzel durur elin P
[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]'e günah ya nasil süzülüyor yanağından göz yaşlari yokmu orada bi çarşaf felan yesil mendil felanda kesmez simdi seni..
[MENTION=54437]ashli[/MENTION] hanım hayrola siz napiyorsunuz )) Akan Rimelinizimi siliyorsunuz goz yaşınızımı P
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.