DF de Birinci Senemi Doldurmuş Bulunmaktayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> DF de Birinci Senemi Doldurmuş Bulunmaktayım

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] Ayşegül'm daha nice nice seneler devam edicez burada inşallah iyiki üye olmuşsun buraya [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] nden allah razı olsun diyelim yoksa seni tanıyamıycaktım.Daha uzun yıllar bu forumdayız.

Dip not: Seni Seviyorum Sevgilim. :)

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] Ayşegül'm daha nice nice seneler devam edicez burada inşallah iyiki üye olmuşsun buraya [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] nden allah razı olsun diyelim yoksa seni tanıyamıycaktım.Daha uzun yıllar bu forumdayız.

Dip not: Seni Seviyorum Sevgilim. :)

:R Teşekkürler Canım [MENTION=151672]bluee[/MENTION]

dip not : bende seni seviyorum

hayırlı olsun, nice senelere..

Teşekkürler :R

Ne çabuk geçiyo zaman. Hiddetlenmiştin ilk zamanlar. Aynı IP den giriş yaptınız diye banlanmıştın sanırım :) Nice 2., 3. senelere :)

xD evet çok iyi hatırlıyorsun komşum . teşekkürler [MENTION=144569]C'abonBô[/MENTION]

Tebrikler.:) Bluee'li de nice yıllara. :)

Teşekkürler :R

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] Teşekkürler KayınCan İyi ki Seni Tanımışım :) Nikah Şahidimizsin

[MENTION=151672]bluee[/MENTION] dua et bana enişşşşşşşşş :)

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] şereff duyarımmm :D heheh bakk sonra caymak yok tamam mı :D Bitanesinnnn yengecann :D

Innocum Hayirli Olsun Daha Nice Senelerre Canim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri