DF de Birinci Senemi Doldurmuş Bulunmaktayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

InnoCence

ÜLKÜ & UMAY
Webmaster
Prenses
DF de Birinci Senemi Doldurmuş Bulunmaktayım Arkadaşlar Biraz Geç Kaldım Konuyu Açmak İçin Ama Mazur Görün. Malum Karne Telaşı vs ..

Uzunca bir ara verdiğim ve bağımlısı olmaktan korktuğum Forum dünyasına bal_böceği sayesinde 17 Ocak 2012 de Üye Oldum.
Üye Olduğum İlk Bir Kaç saat İçinde Talihsiz bir Durum Yaşamıştım :) Neyse ki Sorun Anlaşılmış ve Problem Kalmamıştı ..

Daha Önce de bir çok forumda bulunmuştum. Kendime Ait Bir Forumum Bile Vardı. İlgilenmeyi Uzun bir zaman önce bırakmışken. Düşler Foruma Nasıl Çekildim Bilmiyorum..

İyisiyle Kötüsüyle Koskaca Bir Yıl Geçirdim aranızda.. Üzdüğüm , Kırdığım , Üzüldüğüm , Kırıldığım , Sevindiğim , Güldüğüm Bir Çok Olay Yaşadım Burada ..
Ailemin Bireyleri Gibi Oldu Artık Forum ..

Prenses Üye'ydim Haftanın Üyesi de Oldum , En Güzel Nick Yarışmasında Birinci Olup Forumda 1 Ay boyunca Mavi Mavi Kalplerle Gold Üye olarakda Dolaştım .. Süper Moderatörde Oldum Adminde ..
Koskaca Bir Yılda O Kadar Çok Şey Değişmiş ki :)

Ama Şu da Var ki Felsefem Arasında ;

" Yükseklerde Yer Tutanlar Alçaktakiler Kadar Emniyette Değildirler " (şeyh Edebali)

Tavrımı , Duruşumu İlk Geldiğim Günden Beri Değiştirmedim .. Şahsen Değiştirmekte İstemem :)

Bir Çok İnsan Tanıttı DF Bana .. Gidenlerde Oldu İçlerinden .. Özlediklerimde Var Elbette ..

Foruma Adapte Olma Konusunda Sorun Yaşamamıştım Ortamın Sıcaklığı Takdire Şayan Bir durum :)

Küslüklerim oldu Mu hatırlamıyorum.. Kavgacı Biri Olmadım .. Çoğu Kişi Tarafından Soğuk Sevimsiz Olarak Bilindim Gerçi :) Ama Bilenler Biliyor ..

Kırdığım , Üzdüğüm , Hatalı Bir Davranış Sergilediğim Varsa Bilerek veya Bilmeyerek ... Hepsinden Özür dilerim ..

DüşlerForumun Bana Kattığı En Önemli Konulardan Biri de Hayatımın Aşkını [MENTION=151672]bluee[/MENTION] mi bulmam :)

1.evlilik-y%C4%B1l-d%C3%B6n%C3%BCm%C3%BC.jpg

Nice Senelere Diyorum :) Bir Yılı Devirdim .. Gücümüz Yettiğince Burada Olmaya Devam Edeceğiz İnşallah :)

Beni Sevmeyenler Çatlasınlar Forumu Bırakmıyorum :vala_02:

Sizleri Seviyorum Arkadaşlar :eda:

---> DF de Birinci Senemi Doldurmuş Bulunmaktayım

eh caylakliktan cikmissin :) hihi saka saka muzurluk yapayim dedim.
nice senelere canim benim.
senin ve kardesinin uye oldugu gunu hatirliyorum :) ikiniz ayni ip den diye banlanacaktiniz nerdeyse. herseye burnumu soktugum gibi onada burnumu sokmustum :) neden banliyorsunuz diye :)

hep beraber nice senelere insaALLAH...

Hayırlı olsun, nice 1 senelere.

Teşekkürler eppekçi :R

eh caylakliktan cikmissin :) hihi saka saka muzurluk yapayim dedim.
nice senelere canim benim.
senin ve kardesinin uye oldugu gunu hatirliyorum :) ikiniz ayni ip den diye banlanacaktiniz nerdeyse. herseye burnumu soktugum gibi onada burnumu sokmustum :) neden banliyorsunuz diye :)

hep beraber nice senelere insaALLAH...

:3dtgy:
Emine'nn 4.Senesi dolacak neredeyse burada :) ben ondan çok sonra üye oldum. Ben üye olunca Ip meselesi çıkmıştı :) hay ne gündü o yaa

Teşekkürlre canım hep birlikte nice nice senelere

krmzglresmi.png

hayırlı olsun nice uzun yıllar birlikte olmak dilegiyle çok seviliyosun bitanem

Ne kadar duygulu yazmışsın yahu. Daha nice nice DF'li günler o halde :R

Güzel bir yazı olmuş :D
Seni çok iyi anlıyorum ayşecim çünkü kadro sürekli değişse de ben 3 yılı devirdim
Daha nice yıllara :)

keyif aldim okuyarak :) benimde dolmak üzere 1 senem :) özendim bende yapicam böyle seyler :))
Hayirli olsun nice nice senelere bizlerle olasin insallah:)

Güzel bir yazı olmuş :D
Seni çok iyi anlıyorum ayşecim çünkü kadro sürekli değişse de ben 3 yılı devirdim
Daha nice yıllara :)

Teşekkürler Canım :R Beni Anlayan Nadir İnsanlardansın Zaten :)
Haklısın .. Birlikte Nice Yıllara ..

keyif aldim okuyarak :) benimde dolmak üzere 1 senem :) özendim bende yapicam böyle seyler :))
Hayirli olsun nice nice senelere bizlerle olasin insallah:)

=) Tabi Canım Bende Özenerek Açtım Zaten İnş.. Hep Birlikte

Teşekkürler eppekçi :R

:3dtgy:
Emine'nn 4.Senesi dolacak neredeyse burada :) ben ondan çok sonra üye oldum. Ben üye olunca Ip meselesi çıkmıştı :) hay ne gündü o yaa

Teşekkürlre canım hep birlikte nice nice senelere

4. senesimi ? siz beraberce uye olmamismiydiniz? ben, balbocegininde seninde benden sonra uye oldugunuzu saniyordum. beraber uye oldunuz diye aklimda kalmis.
vay be eminenin 4. yili olmus demek. puff, benim 1 sene birde bir kac ay oldu. ben emineyide benden sonra saniyordum hihi :)

tebrikler gülüm hep böyle mutlu kal..:(

Teşekkürler :M

Pardon bir daha olmaz : poop :

Hep Sen mi Gıcıklık Yapacaksın xD [MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION]

4. senesimi ? siz beraberce uye olmamismiydiniz? ben, balbocegininde seninde benden sonra uye oldugunuzu saniyordum. beraber uye oldunuz diye aklimda kalmis.
vay be eminenin 4. yili olmus demek. puff, benim 1 sene birde bir kac ay oldu. ben emineyide benden sonra saniyordum hihi :)

:) Olur Öyle

Hayırlı olsun :I

Sağol Bacım :R

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri